23. října 2020 • 10:00

Nové promo FIFA 21, Rulebreakers, se blíží! Nový Kane, Mertens a Neymar?!

Autor: Jiří Novák – Sazka eLEAGUE
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nastavte si budíky! 23. října v 19:00 přichází nové FUT Halloween promo. Ultimate Scream karty nejsou již žádnou novinkou, co se však skrývá pod tajemným názvem Rulebreakers?



Haloween se kvapem blíží a ve Fifě to znamená jediné: Halloween promo. Letos si EA Sports připravili pro hráče novinku. Rulebreakers.

Dle popisu v Tweetu ze čtvrtečního večera by se mělo jednat o karty, kde budou vylepšeny jedny z horších atributů daného hráče a udělají z něj naprostou mašinu.

Podle karet v již zmíněném Tweetu půjde především o změnu hráčských statů. U Harryho Kana, jehož karta je s největší pravděpodobností tou prostřední, rychlost 91 rozhodně běžná není. Podobná karta by z Harryho Kana udělala jednoho z nejpoptávnějších hráčů v celé FIFA 21! Druhou možností je Dele Alli, anglický reprezentant Spurs. Jenže karta hrotového útočníka by pro něj byla spíše z kategorie Shapeshifters, které jsme viděli ve FIFA 20.

Vlevo vidíme kartu Driese Mertense, jehož karta bude rozhodně velkým lákadlem. Na pravé kartě vidíme pouze brazilskou vlajku. Většina fanoušků odhaduje, že půjde o brazilského míčového kouzelníka Neymara.

Jedno je jisté. Můžeme se těšit na velkou spoustu nových SBC a objectivů.

Stejně tak se zbláznily ceny na trhu. Ceny některých karet spadly za několik hodin dokonce o polovinu!

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud