26. října 2020 • 15:30

Eeriness vstupují do FIFA esportu. Kdo reprezentuje známou organizaci?

Autor: njc
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Bestiální Kacetl. Není člověk, ale robot
Penalty ve šlágrech? Křapka měl proti Krejčímu namále, Chorý pádu přidal
VŠECHNA VIDEA ZDE

Česko-slovenská FIFA scéna se dál mohutně rozrůstá. Nejnovějším týmem ve FIFA esportu jsou eEriness, česká organizace založená v roce 2006. Patří mezi celky s nějvětší historií, své týmy má například ve hrách Counter-Strike: Global Offensive či Hearthstone.



„V prvé řadě chci poděkovat naší organizaci eEriness za důvěru vést celou sekci FIFA 21. Hráče jsem vybíral delší dobu, jako první byl Dominik “Domito„ Klíčník, kterého jsem měl v hledáčku zhruba půl roku a aktivně ho sledoval jak na Twitchi, tak i na turnajích. Dominik se mi zalíbil jak herně, tak i jeho vystupováním a charakterem. Jako druhého hráče jsem zvolil Karla “Modriho„ Modráka, který mě zaujal svou chladnou hlavou při hraní, např. víkendových lig, kdy minulý rok získal dokonce i status ověřeného hráče. Po společné schůzce s oběma hráči jsem byl přesvědčený, že tato dvojka bude fungovat. Chemie v týmu je velice důležitá jak pro samotné hráče, tak i pro práci s nimi,“ řekl ve vyjádření pro iSport.cz manažer FIFA týmu eEriness Radim Skála.

„FIFA komunita se u nás rozrůstá a jsme nadšeni z obrovského boomu, kdy do světa esportu proplouvají české a slovenské fotbalové kluby (pevně věřím, že i nám se podaří získat spolupráci s fotbalovým klubem). V minulosti u nás působili zkušení FIFA hráči jako Valvi nebo Doli2000, a tak víme, že na této scéně můžeme prorazit a vyhrávat. Proto jsme se rozhodli tuto sekci obnovit a stát se konkurencí pro ostatní esportové týmy. Chceme dokázat, že i s méně rozpočtovými organizacemi, se musí na FIFA scéně počítat,“ komentoval Skála obnovení FIFA sekce eEriness.

NEPŘEHLÉDNĚTE: Staň se FIFA profíkem! CZC.cz iSport LIGA zahajuje novou sezonu ve FIFA 21

Jak již bylo řečeno, dvoučlenný tým eEriness ve FIFA 21 se skládá z Dominika „Domito“ Kličníka a Karla „Modri“ Modráka. První jmenovaný se již ve své kariéře dostal do play off větších turnajů.

„Největší úspěch bylo určitě Čtvrtfinále na MČSR 2019. Dále účast na finále Datart eLigy 2020 a Elite1 ve víkendové lize FIFA20,“ nechal se Kličník slyšet v rozhovoru pro eeriness.eu. V něm se také vyjádřil k nejnovějšímu ročníku nejoblíbenějšího fotbalového simulátoru, FIFA 21. 

„Hra je určitě atraktivnější oproti minulému ročníku, nerozhoduje jen držení míče a prešovský beton, jak tomu bylo ve FIFA 20,“ hodnotil nový ročník zástupce eEriness.

Oba hráči budou zároveň bojovat o postup do CZC.cz iSport Ligy.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud