2. prosince 2020 • 18:51

Pražská Sparta nestačila na Lille, Johny s Casterem bez výhry

Autor: Jiří Novák – Sazka eLEAGUE
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

Esportová odnož Sparty bohužel nebyla dobrým vzorem pro fotbalisty, kteří se zítra v rámci Evropské ligy utkají s francouzským Lille. Jan „TheJohny“ Hradil ani Martin „Caster“ Štěpán na svého soka nestačili.



Dvě BO1 série měli možnost diváci sledovat na sparťanském streamu, kde se zástupci esportové části klubu poprali s Adrienem Thorsem, silným soupeřem reprezentujícím severofrancouzský celek.

Přátelské utkání započal TheJohny, který do zápasu nevstoupil vůbec dobře. Po několika herních minutých prohrával, dokázal se však zanedlouho do špílu vrátit a vyrovnat. 

Jenže dva rychlé góly Kyliana Mbappého a Neymara zpečetily osud zápasu, Johny prohrál 1:3 a Caster musel zvítězit, aby si vynutil tiebreaker.

Začátek druhého mače byl stejný, jako ten toho prvního. Francouz šel do rychlého vedení, Cristiano Ronaldo se trefil už po sedmi herních minutách.

Ve 23. minutě se mohli sparťanští fanoušci společně s Janem „Emerickson“ Krupičkou radovat s gólu! „Martin Caster, klička a gól,“ radoval se Emerickson v roli komentátora.

Taktická bitva byla dlouho bez dalšího gólu, ten padl až úplně poslední minutě, 91. Cristiano Ronaldo rozvlnil síť a Sparta tak prohrála oba své zápasy.

 

 

 

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud