4. prosince 2020 • 12:30

Sparťan Caster radí, jak složit nejlepší budget týmy ve FIFA 21

Autor: Jiří Novák – Sazka eLEAGUE
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Každý rok se ve FIFA najdou noví hráči, kteří zahrají za málo peněz hodně muziky. Výjimkou není ani FIFA 21. I za 100 tisíc coinů se dá postavit konkurenceschopný tým, což potvrzuje sám Martin „Caster“ Štěpán.



100 tisíc mincí

Tým za 100 tisíc coinůFoto futbin.com

„V týmu za 100 tisíc by se dal vyměnit Griezmann, kterýho bych nahradil Mahrezem. Ten je však pro větší hračičky s balónem, Griezmann má slušnou střelu a může tam od něj něco zapadnout,“ hodnotí Caster střed pole. „Normálně bych na střední CAM dal Dembelého, Griezmann je však moc pomalej na hrot.“

Kvůli linku s Diego Carlosem je na pravém kraji obrany Navas, který se dá ve hře jednoduše nahradit, sám o sobě však není tragický a nebude vám dělat větší problémy.

Valverde patří mezi velice oblíbené budget karty, jeho inform verzi můžeme vidět v nejednom týmu esportových hráčů.

Tým za 100 tisíc coinů in-gameFoto futbin.com

500 tisíc mincí

Tým za 500 tisíc coinůFoto futbin.com

Zde je hvězda show jasná. „Rashford je ve všech těchto sestavách největší gamechanger. Letos je fakt super, hlavně bych ho doporučil hrát na hrotu, nezabíjet ho na kraji,“ říká Caster o anglickém útočníku Manchesteru United. „Má dobrej dribling, úžasnou střelu, pětkový skilly, čtyřkovou slabou nohu. Hlavně ho ale dávat na hrot,“ varuje zástupce pražské Sparty.

V obraně již vidíme známější tváře, na pravé straně oblíbená dvojice Gomez s Walkerem, na levém beku pak jedna z nejpoužívanějších karet FIFA 21 Ferland Mendy.

„Pokud by chtěli hráči někde ušetřit, mohli by tak udělat na krajních CAM in-game. Zbývající pozice už bych doporučil mít vyvážené a stejně silné. Na středním CAM je ve dvou sestavách Dembélé, má dobrou střelu a je rychlej, ještě k tomu má pětkový skilly a pětkovou nohu, což je na střední CAM hodně důležité,“ komentuje Caster postavení Ousmané Dembelého v týmu.

Tým za 500 tisíc coinů in-gameFoto futbin.com

1 milion mincí

Tým za 1 milion coinůFoto futbin.com

„Zde už nesmí chybět osvědčená obrana Raphaël Varane + Joe Gomez, na krajích klasicky Walker s Mendym,“ říká Caster o obranné linii týmu za milion mincí.

Ve středu hřiště pak bude oblíbený Paul Pogba, na hrotu se již klasicky in-game posune Marcus Rashford, na středním CAM opět barcelonský Dembélé. „Profíci hrajou na jeho pozici Cruyffa nebo Neymara, kteří mají 5/5, což splňuje i Ousmane. Saint-Maximin se na tu pozici tolik nehodí, je tam vidět slabší WF a je to takový tintítko, který hrozně jednoduše odletí od hráče.“

Již klasicky je v útoku trojice rychlíků. Lucas Moura, Ousmane Dembélé a Nick Pope se objevují ve všech třech budget týmech, které Caster složil.

Tým za 1 milion coinů in-gameFoto futbin.com

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud