5. prosince 2020 • 19:00

Další prvoligový celek v esportu! 1. FC Slovácko spojuje síly s eEriness

Autor: Jiří Novák – Sazka eLEAGUE
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Popularita esportu v Čechách nadále stoupá, zářným příkladem je další a další zapojování prvoligových fotbalových týmů. Sparta, Slavia, Plzeň... jen několik celků, které mají své zastoupení ve FIFA 21. Mezi ně od soboty patří také 1. FC Slovácko.



Prvními dvěma borci reprezentujícími 1. FC Slovácko budou právě Fifaři Domito a Modri.

„O založení esportového týmu jsme uvažovali delší dobu. Při jednáních o spolupráci jsme v eEriness našli toho pravého partnera pro vstup do světa esportu. Kluci mají blízko k našemu regionu, na poli esportu silnou tradici, zkušenosti a také velkou chuť vybudovat společně s námi silný tým,“ říká manažer marketingu 1.FC Slovácko Svatopluk Macek.

„Esport je na vzestupu a je pevnou součástí většiny jak zahraničních tak už i českých klubů. Nelze ho přehlížet a my jsme rádi, že se stane součástí také našeho klubu 1.FC Slovácko. Vidíme v něm velký potencionál a těšíme se na všechny nové výzvy a příležitosti s ním spojené,“ dodává Macek.

Své vyjádření přidává také manažer FIFA sekce eEriness Radim Skála. „Naše organizace působí na české esportové scéně 14 let. Pod našim vedením prošly stovky hráčů přes různé herní tituly. Jsme připraveni vzorně reprezentovat barvy 1.FC Slovácko. Spolupráci s klubem jsme si vybrali díky jeho kvalitě, podobné filosofii, stejným klubovým barvám, a také díky poloze, která nám umožní pravidelně navštěvovat fotbalový stadion a rozvíjet tak nadále další aktivity, jak marketingové, tak i sportovní,“ těší se Skála ze spolupráce.

1. FC Slovácko se spojuje s eErinessFoto 1. FC Slovácko eSports

 

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud