6. března 2021 • 18:30

První kvalifikace je za námi, postupují slávisti spolu se Seronem a Matejsem

Autor: njc
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

466 přihlášených hráčů, 331 potvrzených. Zájem o první otevřenou kvalifikaci byl obrovský a k vidění bylo několik zajímavých sérií mezi silnými soupeři. Do Top 4 se nakonec probojovali slávisté Martin „Kobby“ Strnad a Michal „DRMi10“ Drastich, zástupce Bohemians Esports Matěj „m4tk05“ Dunka a Dominik „Seron“ Čermák za Sampi.



Ani jeden z postupujících neměl rozhodně jednoduchou cestu za postupem. Matěj „m4tk05“ Dunka si musel postupně poradit s Alešem „k1leris“ Kubíkem, Štěpánem „RIIJK“ Sobockim, Lukášem „T9Laky“ Pourem a Mariem „MarioOoso99“ Gumbreštem. Především špíl proti Mariosovi stál za to, celá série se rozhodovala až v penaltovém rozstřelu. Obrovsky zasloužený postup pro Matejse, který se setkal s několika borci, kteří patří mezi naprostou česko-slovenskou špičku.

Pár vyrovnaných zápasů odehrál také Michal „DRMi10“ Drastich, který nejdříve ve třetím kole o gól přehrál Martina „FCMARTIN“ Hrabinu, v šestém přehrál Romankka 4-3 a v mači o postup si poradil 7-6 s Timotejem „cristy“ Starinský.

Parádně si během páteční kvalifikace zastřílel Dominik „Seron“ Čermák. Za šest BO2 sérií si zapsal celkové skóre 64-11, ve čtvrtém kole svého soupeře naprosto zdemoloval 17-2. Nejtěžší bylo pro mladého zástupce Sampi první a poslední kolo, o postup se rval s Patrikem „Patýno“ Janků (6-2).

Posledním postupujícím se stal Martin „Kobby“ Strnad, který ve finálovém souboji pomstil svého spoluhráče Jakuba „CptKubajz“ Pudila a přehrál Martina „Caster“ Štěpána. 

Čtyři místa v uzavřené kvalifikaci jsou tak zaplněná, dalších dvanáct je stále k mání. Registruj se do soutěže o 60 000 Kč!

2. otevřená kvalifikace - 8.3.
3. otevřená kvalifikace - 12.3.
4. otevřená kvalifikace - 15.3.

Registruj se do FIFA turnaje eLEAGUE!Foto Eleague

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud