14. března 2021 • 20:20

Ronaldinho, Pelé či TOTY Messi. Jak vypadá Neymarův tým ve Fifě?

Autor: njc
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
Dresy repre? Neurazí, ale žádná sláva. Konečně zajímavé nápady, ale sráží je…
VŠECHNA VIDEA ZDE

Neymar a gaming, to je spojení, které funguje. Nejen, že je brazilský křídelník velkým fanouškem Counter-Strike: Global Offensive, výborně si rozumí také s Fifou. A jeho tým rozhodně stojí za povšimnutí.



Brazilská superhvězda má jednu velkou výhodu. Samotná základní Neymarova karta patří mezi nejoblíbenější v celé Fifě, reprezentant PSG se však může chlubit speciální verzí s ratingem 99. Hráči totiž od EA Sports dostávají vlastní tyrkysové kartičky. Proti 99 Neymarovi prostě nastoupit nechcete. Jenže to rozhodně není jediná silná stránka Brazilcova výběru.

Neymarův tým ve FIFA 21Foto Reddit

Na hrotu si hoví Ronaldo Nazário, jednoznančně nejoblíbenější hrotový záložník ve Fifě. Pokud máte dostatek mincí, s legendárním strikerem nešlápnete vedle. Tím ale jihoamerická útočná letka pouze začíná. Na pozici útočných záložníků se pohybují Pelé a Ronaldinho, na pravém křídle kouzlí Team of the Year Lionel Messi.

V srdci týmu nesmí chybět Ruud Gullit, stoperská dvojice se skládá z Itala Maldiniho a TOTY Virgila van Dijka. Na krajích operují opět Brazilci, konkrétně Roberto Carlos a Carlos Alberto Torres. V bráně pak řádí Lev Jašin.

Luxusní sestavu dokáže Neymar doplnit slušným umem, proti hráči se skóre 16-2 bojoval do posledních minut, nakonec jen těsně prohrál 4-5. „Hraje spíš na přihrávky, je opravdu dobrý,“ chválil výkon svého soupeře u/bentnose

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud