2. prosince 2018 • 00:11

Postupuje OSM nejlepších! CZC.cz iSportCup zná složení pro Velké finále

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hotovo, postupují ti nejlepších z nejlepších! V sobotním ONLINE finále CZC.cz iSportCupu si osmička top hráčů ve FIFA 19 zajistila postup do Velkého offline finále. To odehrají příští sobotu 8. prosince (začátek ve 13.00). V multikině Premiere Cinemas svedou tvrdé boje o 50 000 korun i profesionální kontrakt. U toho můžeš být i ty! Vstup na akci je zdarma.



To jsou oni: RIIJK, JamesBony28, TheJohny, kobbycz28, ACS.MrRici, T9Laky, Emerickson a ahugecris7 – nejlepší hráči ve FIFA 19, kteří prošli sítem kvalifikací s účastí několika stovek hráčů a sobotním ONLINE finále, v němž už soupeřilo jen dvaatřicet nejlepších hráčů.

To znamená, že ve Velkém finále v Hostivaři již příští sobotu uvidíme na vlastní oči souboje těch nejlepších pařmenů FIFA 19 v Česku a na Slovensku! Například Emerickson a T9Laky jsou profíky ve stáji JRC, MrRici je pod smlouvou v pražské Spartě či RIIJK v eSubě...

"Bylo jasné, že každý z finalistů bude mít svojí kvalitu, někdo větší a někdo menší. Žádný zápas nebyl jednoduchý, ale takhle přesně to má být. Chci poděkovat fanouškům, kteří mě po celou dobu ONLINE finále hnali dopředu a dopomohli mi tak k postupu mezi osm nejlepších v ČR a na Slovensku," řekl The Johny, jeden z finalistů, kteří své účinkování na turnaji streamovali živě.

Nenech si ujít jedinečnou akci! Velké finále turnaje FIFA 19Foto Sport

ONLINE finále se díky divoké kartě zúčastnil i zlínský prvoligový fotbalista Lukáš Železník. Ve vyřazovací části však nestačil na hráče s přezdívkou "ahugecris7", který je dalším z osmičky offline finalistů. Přesto rozhodně ukázal, že to velmi dobře neumí jen s míčem na hřišti, ale i s PS4 v ruce.

"Jsem rád, že jsem si mohl zahrát s předními hráči česko-slovenské FIFA scény. S ACS.MrRici jsem ve skupině dokonce vedl v obou zápasech, ale pak se ukázala kvalita soupeře... Ve vyřazovacích bojích jsem narazil na vítěze skupiny A a po výsledcích 2:3, 3:2, 3:3 jsem nepostoupil kvůli prohře v prodloužení," smutnil útočník Fastavu Zlín.

Jestli chcete být u nejlepších zápasů ve FIFA 19 osobně, přijďte 8. prosince do pražského multikina Premiere Cinemas v Hostivaři. VSTUP JE ZDARMA! Anebo sledujte živé streamy na Facebooku a Twitchi. Vedle finálového programu se můžete těšit také na bohatý program s fotbalisty z české nejvyšší soutěže.

Více informací najdete na www.isportcup.cz

Sledujte živé video od uživatele thejohny97 na adrese www.twitch.tv

Sledujte živé video od uživatele Emerickson na adrese www.twitch.tv

Sledujte živé video od uživatele patyno3 na adrese www.twitch.tv

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud