5. června 2019 • 21:13

Známe všechny finalisty iSport LIGY! Kdo bude bojovat o Letnou?

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Online finále iSport LIGY ve hře FIFA 19 už zná všechny účastníky! Poslední osmička se probojovala ze středeční kvalifikace, 32 borců tak může zabojovat o šanci dostat se na Letnou! Právě na stadionu Sparty totiž 15. června proběhne velké offline finále.



Do online finále z poslední kvalifikace postupují MSGcaster, Va6e7, Srda, patyno, FCVP.Typicii, Prdik87, Bobic111 a EXORS.dalas94.

Už z předchozích kvalifikací se do online finále dostali TheJohny, kobbycz88, PalecC10, Huhnak, ASTNDoli97, W3nci, RealDanek, valvi10, FKTseron, unigov1344, ACS.Emerickson, TeamSampi.RIIJK, GGBlackTulipCz, CPTKubajz, Rique, DRMi10, FCVP.JamesBony28, FCVP.pikej, Doli2000, palic77, MSGrozsi, Willy9, rak9 a vítěz minulého offline finále FVCP.T9Laky.

Online finále se odehraje 9. června, na jeho konci se dozvíme osmičku nejlepších, kteří 15. června změří síly na Letné. Na offline finále můžeš přijít zadarmo zafandit a zahrát si o Playstation 4, hry a další příslušenství ke konzoli.

Absolutní vítěz iSport LIGY získá na konci roku 100 tisíc korun.

Více informací ZDE>>>

Ubrání sparťané Emerickson a TheJohny Letnou při offline finále iSport LIGY? Ubrání sparťané Emerickson a TheJohny Letnou při offline finále iSport LIGY?Foto Sport

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud