13. května 2021 • 13:40

MAD Lions jsou silný tým a mohou bojovat s DAMWON a RNG, věří Zven

Autor: njc
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Poslední hodiny nás dělí od Rumble Stage letošní Mid-Season Invitational v League of Legends. Chybět nebudou ani MAD Lions s dvojnásobným českým zastoupením. Favority sice nejsou, sílu evropského celku si ale soupeři uvědomují. „Jsou rozhodně silný tým, který může pozlobit i DAMWON a RNG,“ má jasno Jesper „Zven“ Svenningsen, ADC Cloud9.



Po vítězství v LEC se mohli evropští šampioni pomalu připravovat na isladnskou štaci. MSI patří každoročně mezi nejprestižnější turnaje světa League of Legends, poprvé se na něm ukazují také dva Češi - Matyáš „Carzzy“ Orság a Marek „Humanoid“ Brázda.

Podle dánské hvězdy Jespera „Zven“ Svenningsena rozhodně nejde evropská skvadra do Rumble Stage v roli outsidera, který nemůže potrápit ty nejlepší. „S MAD Lions tu scrimmuje asi nejčastěji. Jsou opravdu dobrý tým, jejich bot lane dělá spoustu práce,“ chválí Dán dvojici Carzzy + Kaiser. „Měli jsme s nimi dobré zápasy, postupně nás ale začali přehrávat,“ hodnotí Zven tréninky proti MAD.

Favorité na MSI jsou jasně daní. Čína a Korea mají bojovat o titul, další regiony se budou rvát o třetí příčku. Jenže Svenningsen to vidí jinak. „Bude to zajímavá Rumble Stage. MAD Lions určitě mohou bojovat i s DAMWON a RNG,“ předpovídá dánské ADC.

Rumble Stage MSI začíná 14. 5., MAD Lions se od 16:00 utkají s Pentanet.GG a od 20:00 s Cloud9. Všechny zápasy budete moci sledovat na twitch.tv/riotgames.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud