15. května 2021 • 13:20

Hvězdný mix jako jeden z favoritů. Czech Imports se baví a jdou si pro 100 tisíc

Autor: njc
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Známé tváře tuzemské scény s finskou bot lane. Czech Imports jsou spolu se Sinners hlavním favoritem Spring Cupu, ve finále by se o výhru sto tisíc korun měly porvat právě tyto dva celky. „Předpokládám, že s námi patří do top dvojky,“ říká o Sinners Adam „Random“ Grepl, hvězda Czech Imports.



Silný tým na papíře, stejně dobrý na Summoner's Riftu. Adam „Random“ Grepl společně s Ondřejem „Robocop“ Skleničkou vytvořili pětici, která od začátku Spring Cupu jen zřídkakdy zaškobrtne a jde si jasně za svým cílem. Triumf, nic jiného neberou.

Ukazuje se síla trojice, jenž v posledním splitu reprezentovala organizaci Barrage. V silné NLC sice Barrage ztroskotali na Nordavind a skončili na děleném pátém místě, především v základní skupině ale patřili mezi to nejlepší ze severského League of Legends.

Podobnou formu ukazují borci od začátku Spring Cupu. V druhé otevřené kvalifikaci bez větších komplikací postoupili, bez jediné prohry prošli také uzavřenou kvalifikací. V top 8 pak ztratili dva body proti Inside Games, i tak s přehledem postoupili z prvního místa, jenž zajišťuje přímý postup do semifinále.

V tom se Czech Imports utkají s Marmas in Paris, dalším evropským mixem. „Na zápas proti Marmas in Paris se těším, protože chceme dokázat, že máme lepšího finského supporta,“ vtipkoval Random v rozhovoru pro eleague.cz.

V základní skupině si Czech Imports s MiP poradili, jestli se jim podobný kousek podaří také v semifinále, ukáže dnešní přímý přímos, který začíná od 14:00 na twitch.tv/eleaguecz a iSport.cz.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud