27. září 2021 • 15:46

Mistrovství světa klepe na dveře, jak se na něj připravuje největší hvězda?

Autor: Kateřina Sauerstromová
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Od smutné fotky ke slovenskému snu: Česko je pragmatičtější, říká Smetana
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Faker cílí už na čtvrtý titul světového šampiona. Na Island, kde se celá událost bude odehrávat, odletěl spolu s týmem soukromým tryskáčem.



Nejúspěšnější hráč League of Legends na světě, to je Lee „Faker“ Sang-hyeok. Od svého debutu v roce 2013 se mu trofej podařilo získat i v roce 2015 a 2016. Mezi nejhorší výkon na Worlds řadí semifinále v roce 2019.

Přestože má Faker za sebou už nespočet mezinárodních zkušeností, byl z výjezdu do zahraničí nadšený. „Už dlouho jsem neseděl v letadle. Cesta na Island je dlouhá, ale jsem vděčný, že nám Riot připravil soukromé letadlo, které nám dopravu značně zpříjemní,“ vyjádřil se k cestě na Worlds korejský hráč.

Faker dobře ví, jak je důležitá celková příprava, v letadle proto místo spánku zvolí četbu, čímž se lépe adaptuje na časový posun. „Je to moje první cesta na sever Evropy a jsem velmi zvědavý, jak moc se bude islandská příroda lišit od zemí, které jsem už navštívil,“ dodal Faker.

Faker a jeho tým T1 přitahují značnou pozornost fanoušků, kteří už teď spekulují nad tím, jaké jméno korejská legenda na evropském serveru zvolí. „Obvykle své IGN (herní jméno) volím spontánně, takže se pravděpodobně rozmyslím až na poslední chvíli,“ okomentoval Faker spekulace fanoušků.

Mezi nejzajímavější zápasy skupinové fáze se jednoznačně řadí střet T1 s EDdward Gaming, Faker se ale utkání neobává. „Zápas pro nás dopadne dobře, když se připravíme stejně, jako dřív. Budu sledovat Play-in Stage a uvidíme, jací šampioni se zde objeví. Při přípravě na zápas budu aplikovat strategie, které odpovídají metě,“ dodal.

Na závěr Faker požádal fanoušky o podporu. „Udělám vše pro to, abych dosáhl dobrých výsledků, tak mi prosím držte palce.“ Celá událost začne už 5.10. 2021.

Zdroj: invenglobal.com

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud