30. listopadu 2021 • 16:40

Jungler Svenskeren se v následujícím splitu neobjeví, žádný z týmů o něj neprojevil zájem

Autor: Kateřina Sauerstromová
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Profesionální scéna League of Legends je čím dál více kompetitivnější, což dělá problém i prominentním hráčům jako je Dennis „Svenskeren” Johnsen.



Dánský hráč se na scéně LCS pohybuje už několik let, poslední dva roky strávil v barvách Evil Geniuses, nyní ale doplatil na kvalitu svých konkurentů. „NA (Severní Amerika) je posledních šest let mým domovem a je smutné pomyslet na to, že minulé léto jsem tam hrál možná naposledy,” sdělil Svenskeren v oficiálním prohlášení.

Místo v základní sestavě EG za něj převezme Kacper „Inspired” Słoma, nový tým Svenskeren nenašel. „Jsem stále odhodlaný a vím, že na to mám. Chci pokračovat v NA protože tam hraju nejradši,” dodal.

V průběhu roku 2021 se Svenskeren dělil o své místo v Evil Geniuses s Juanem „Contractz“ Carciou. To nedopadlo nijak zvlášť dobře, tým skončil v obou splitech na pátém místě a nekvalifikoval se na Mistrovství světa 2021.

„V současné době jsem v Dánsku a jsem otevřený všem možnostem v NA abych mohl pokračovat v růstu a rozvoji v regionu, který je pro mě domovem,” zakončil Svenskeren své prohlášení.

I když Svenskeren nadcházející split s největší pravděpodobností vynechá, stále existuje šance, že ho fanoušci v budoucnu uvidí v jiném týmu LCS.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud