30. listopadu 2021 • 16:40

Jungler Svenskeren se v následujícím splitu neobjeví, žádný z týmů o něj neprojevil zájem

Autor: Kateřina Sauerstromová
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Profesionální scéna League of Legends je čím dál více kompetitivnější, což dělá problém i prominentním hráčům jako je Dennis „Svenskeren” Johnsen.



Dánský hráč se na scéně LCS pohybuje už několik let, poslední dva roky strávil v barvách Evil Geniuses, nyní ale doplatil na kvalitu svých konkurentů. „NA (Severní Amerika) je posledních šest let mým domovem a je smutné pomyslet na to, že minulé léto jsem tam hrál možná naposledy,” sdělil Svenskeren v oficiálním prohlášení.

Místo v základní sestavě EG za něj převezme Kacper „Inspired” Słoma, nový tým Svenskeren nenašel. „Jsem stále odhodlaný a vím, že na to mám. Chci pokračovat v NA protože tam hraju nejradši,” dodal.

V průběhu roku 2021 se Svenskeren dělil o své místo v Evil Geniuses s Juanem „Contractz“ Carciou. To nedopadlo nijak zvlášť dobře, tým skončil v obou splitech na pátém místě a nekvalifikoval se na Mistrovství světa 2021.

„V současné době jsem v Dánsku a jsem otevřený všem možnostem v NA abych mohl pokračovat v růstu a rozvoji v regionu, který je pro mě domovem,” zakončil Svenskeren své prohlášení.

I když Svenskeren nadcházející split s největší pravděpodobností vynechá, stále existuje šance, že ho fanoušci v budoucnu uvidí v jiném týmu LCS.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud