10. ledna 2022 • 13:00

Trojice změn u Inside Games, přichází nadějný mid laner a polské duo

Autor: njc
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nový rok sotva vstoupil do druhého týdne, ale česko-slovenská scéna v League of Legends už je probuzená a šachové figurky se pohybují. Svou sestavu minimálně pro začátek roku 2022 představili Inside Games. Tradiční organizace tuzemského LoL přivádí dva hráče ze sousedního Polska i „explozivního“ mid lanera.



Rok 2021 nebyl pro Inside Games příliš úspěšným, mezi českou-slovenskou elitou se ale úspěšně drželi v top 5. Oba splity Hitpoint Masters se ukázali v nejlepší čtyřce a na Winter Cupu vypadli ve čtvrtfinále. Změnám se Inside Games ale i jako zbytek mančaftů nevyhnuli.

Tou největší obměnou prošla bot lane. Česká dvojice Lukášů - Esko a Vizi - po krátkém angažmá organizaci IG opouští, na jejich místo přichází dvojice východních sousedů.

Karol „Sheja“ Bieszczad a Michał „Nero“ Adamczyk si odehráli své v polských ligách, v Inside Games však poprvé nahlédnou do ERL a tým se tak zároveň vrací k mezinárodnímu složení.

Nová tvář se objevila také na mid lane. Stanislav „Staník“ Hynek dřív působil v INAE a HEET a v roce 2021 si zahrál na Hitpoint Masters, MČR i Winter Cupu. Na posledním zmíněném turnaji již reprezentoval Inside Games.

Jedinými „přeživšími“ hráči Inside Games z poslední sezóny jsou jungler Petr „Demro“ Jirovský a top laner Martin „Trungi“ Trungel. 

„Ak by sa ma niekto opýta, prečo som sa rozhodol pre túto súpisku, bolo to preto, lebo mám rád prácu s mladými hráčmi, ktorí vynaložia úsilie k tomu, aby boli lepší a viem, že každý jeden z nich bude útočiť na predne priečky nie len v našej domácej lige, ale aj v zahraničných,“ nechal se slyšet hlavní trenér Lukáš „Stealshot“ Hlavatý.

Soupiska Inside Games LoL:
Martin „Trungi“ Trungel
Petr „Demro“ Jirovský
Stanislav „Staník“ Hynek
Karol „Sheja“ Bieszczad
Michał „Nero“ Adamczyk

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud