25. ledna 2022 • 12:50

Hráči League of Legends jásají, kritizovaný drak dočasně mizí

Autor: njc
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jeden z nejkontroverznějších draků v historii League of Legends na dobu neurčitou opouští Summoner's Rift. Riot Games pracují na změnách kolem Chemtech draka, hráči noviny vítají s otevřenou náručí.



„Když jsme před sezónou představili Chemtech Drake, Soul a Terrain, sdělili jsme, že chceme, aby měl na hry větší dopad než původní čtyři elementární draci. Během posledních několika měsíců jsme prostřednictvím sociálních médií a průzkumů sledovali vaše názory, že i s ohledem na tento cíl byl přídavek Chemtech příliš frustrující - zejména pokud jste v týmu, který prohrál,“ komentují vývojáři z Riot Games vývoj kolem Chemtech.

Největší kritice čelila zejména Chemtech mapa. Ta obrovsky ovlinila hodnocené i profesionální zápasy.

„Zatímco Chemtech Drake a jeho příslušné systémy jsou vypnuty, budeme iterovat na změnách designu, abychom vyřešili problémy se současnými verzemi a zároveň zachovali ducha toho, čeho jsme se původně snažili dosáhnout,“ stojí v oficiálním prohlášení od Riot Games.

„Zaměříme se především na terén. Může to trvat nějakou dobu, než to uděláme správně, což znamená, že je možné, že Chemtech Drake se nějakou dobu nevrátí,“ upřesňuje tým developerů, který se věnuje Summoner's Riftu. 

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud