5. února 2022 • 15:30

Český profík v dresu Barcelony jako průkopník. Byl to můj nápad, říká

Autor: njc
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jednou za několik měsíců se v League of Legends objeví strategie, která absolutně vybočí ze zajetých kolejí a jednoduše by neměla fungovat. Přesně takovou použil během zápasu španělské ligy Jakub „Dreedy“ Viceník v dresu Barça eSports. A byl úspěšný.



Support na top lane. Netradiční situace během zápasů v League of Legends. O to víc, když jde o profesionální špíl. Janna se Smitem na top lane brázdila v posledních dnech hodnocené zápasy soloQ, v ERL ji jako první použil Dreedy.

Tým českého top lanera si počkal v draftovací fázi na čtyři picky nepřátelského celku a rozhodl se, že nastal čas. Kompozice Giants byla ideální pro odpověď v podobě netradičních picků.

„Janna byl můj nápad, ale byli jsme na to připraveni, zkoušeli jsme to i ve scrimech,“ komentuje Dreedy výběr šampiona. „Celkove jsem to připravil převážně sám s Lebronem (jungler Barça eSports - pozn. red.) Plán přímo ve hře neuspěl, ale nakonec každý z týmu zabral a zaimprovizoval,“ popisuje český hráč průběh zápasu.

Dreedy pobíhal po celé mapě, zatímco top laner soupeře zíral na prázdnou linku. Jungler Barcelony na druhé straně farmil jungle i většinu top lane a brzo se dostal ohromně dopředu.

I přes počáteční problémy se nakonec Barça eSports v čele s Dreedym radovala z vítězství a drží se na děleném druhém místě.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud