10. února 2022 • 18:00

Potvrzeno! Hráči LEC se už v pátek vrátí do studia. Ale jen částečně

Autor: Jan Hrušovský
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

O návratu zápasů LEC do berlínského studia se už několik dnů hlasitě mluvilo. Nyní pořadatel evropského šampionátu v League of Legends potvrdil, že týmy skutečně už v pátek a v sobotu zamíří do studia. Netýká se to však všech zápasů.



„Jsme nadšení, že můžeme oznámit, že už tento pátek se týmy hrající zápasy číslo 1 a 5 vrátí na hlavní LEC stage,“ začíná oznámení na twitterovém účtu LEC. Ve studiu si tak v pátek zahraje slovenský bot laner Matúš „Neon“ Jakubčík, který se s Misfits Gaming postaví Team BDS. Druhým zápasem bude střetnutí MAD Lions a G2 Esports. 

V sobotu se pak na hlavní stage dostaví hráči Team BDS, kteří se tentokrát utkají s Excel Esports. Do studia tedy zamíří i český hráč Patrik „Patrik“ Jírů. Po něm se v Berlíně ukážou i zbývající dva Češi, protože celý víkend uzavře souboj bývalých spoluhráčů Matyáše „Carzzy“ Orsága a Marka „Humanoid“ Brázdy v zápase Vitality s Fnatic. 

Více o dalším hracím víkendu můžete číst u kolegů na webu Sazka Esport. 

„Zdraví a bezpečnost hráčů, jejich týmů a našeho personálu bude vždy naší prioritou číslo jedna. Po diskusích s příslušnými orgány a všemi zúčastněnými stranami ohledně aktuální koronavirové situace v Berlíně jsme přesvědčeni, že nyní můžeme začít s bezpečným a postupným návratem týmů do studia,“ píše se v prohlášení LEC. 

Dále pořadatelé evropského šampionátu budou sledovat vývoj pandemie koronaviru a případně informovat League of Legends komunitu, pokud budou schopní přivítat zpátky ve studiu i fanoušky a zástupce medií. 

A je tu ještě jedna dobrá zpráva týkající se LEC. Kromě hráčů se tento víkend vrací do akce i populární reportérka Eefje „sjokz“ Depoortere.

 

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud