28. června 2022 • 10:45

Klobouček. Fenomenální BioFrost má na kontě 200 výher v LCS a tím rozhodně nekončí

Autor: David Randuška, Dexerto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
Draft NFL bude honbou na quarterbacky, můžou být hvězdy i propadáky
VŠECHNA VIDEA ZDE

Na scéně League Championship Series (LCS) je už šest let. Teď si Vincent ‘BioFrost’ Wang připsal v populární soutěži 200. vítězství. Končit ale zkušený player nehodlá, přidat chce ještě dalších 200 winů, vyhlásil prostřednictvím serveru Dexerto. 



BioFrost aktuálně hájí barvy organizace Dignitas, podstatnou část své kariéry ale pětadvacetiletý čínsko-kanadský hráč spojil s TSM. Za šest let na stagi LCS zkompletoval 200 výher. Další dvě stovky chce ale přidat, řekl sebevědomě v rozhovoru pro Dexerto.

„Doufám, že přijde ještě mnoho dalších výher, v ideálním případě bych chtěl mít 400 až 500,“ zmínil legendární Support Dexertu. Začít plnit tento achievment může už tohle léto, jen za červenec jeho a Dignitas čekají čtyři klání v LCS. BioFrost nastoupí proti 100 Thieves, EG nebo jeho předchozímu zaměstnavateli TSM. 

Aktuálně vévodí LCS Summer 2022 Counter Logic Gaming, kteří mají stejnou bilanci (4-1) jako Team Liquida a Evil Geniuses (EG). Dignitas budou muset zabrat, z pěti odehraných zápasů zvítězili jen v jediném.

Vrcholí tuzemské League of Legends

Na domácí scéně League of Legends teď komunita žije turnajem o letos největší prizepool Summer Cupem. Dnes jsou na programu čtvrtfinálové zápasy, které vám zprostředkujeme na našem streamu

Zápasy vás provede zkušená casterská sestava v čele se Xnapym. Chybět nebude ani skvělý analytik Mortsche, který na webu Sazka Esport zveřejnil jasnou predikci. "Moje očekávání? Asi nikoho nepřekvapím, když řeknu, že Entropiq by měli celý Summer Cup zvládnout - na Prague Champs nám v BO5 sériích potvrdili, že oni jsou ta nesporná jednička u nás," uvedl.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud