15. srpna 2022 • 12:34

LEC Summer: HUMANOID s Patrikem se porvou o setrvání v playoff, Carzzy je z kola ven

Autor: David Randuška
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Už víme, jaké týmy na sebe na konci srpna narazí ve vyvrcholení LEC Summer 2022. Ve hře o titul zůstali už jen dva čeští zástupci v soutěži a oba na sobě mají tíhu nasazení v Lower Bracketu. HUMANOID s Fnatic si to rozdají s Patrikem a jeho Excel Esports. Jaké týmy jsou nasazené do Upper Bracketu? Carzzy se naopak rozloučil už v základní části, když prohrál důležitý Tiebreakers match.



Stejně jako LCS Summer víme o nasazených týmech v evropské části prestižního letního splitu. Základní část nakonec ovládli hráči G2 Esports před MAD Lions. Oba týmy jsou tak nasazené do vrchní části Playoff, ve které se utkají 26. a 27. srpna s Misfits Gaming, respektive s Rogue

Sen o Grand Finále ještě může snít  Marek "HUMANOID" Brázda Patrik Jírů. Cesta to ale bude spletitá. Hned v jejím úvodu jejich týmy Fnatic Excel Esports půjdou na ostří nože o setrvání v Playoff. 28. srpna od 17:00 si tak můžeme užít bitvu dvou českých titánů. 

K překvapení esportové veřejnosti se do Playoff nakonec nepodívá Carzzy a jeho Vitality. Na závěr skupinové části, v takzvaných Tiebreakers zápasech nestačili Golden Hornets na již zmiňovaný Excel Esports s Patrikem.

 

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud