31. října 2022 • 14:15

Velký přestup na LEC scéně? Bývalý hráč Liquid Hans sama se má připojit k G2, píše Wooloo

Autor: David Randuška
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hans sama a návrat do Evropy? Podle zdrojů novináře Brieuce Seegera, kterou League of Legends komunita zná pod nickem LEC Wooloo je podpis francouzského botlanera na spadnutí. Naposledy Steven Liv hrál v LCS v řadách Team Liquid. V Evropě působil v Rogue a předtím v Misfits.



V americké organizaci Liquid Hans sama letos vybojoval bronzové medaile v jarním splitu LCS. Předtím v Rogue v LEC bral dva bronzy a jedno stříbro, na titul z velké S-Tier akce tak čeká. 

Pokud se spekulace potvrdí a třiadvacetiletý Francouz se připojí k G2 Esports, má velkou šanci na kýžený titul dosáhnout. Evropský velkoklub se navíc netají vysokými ambicemi na Worlds.

Letos G2 byli až na 11. místě, což pro organizaci takové velikosti není příliš uspokojivý výsledek. Poté co tým opustil polský jungler Jankos, má odejít i botlaner Flakked - tím by se cesta pro Hanse samu měla otevřít. Na oficiální statement organizace nebo dotyčného hráče se čeká.

Několik nabídek

Hans sama měl podle zdrojů LEC Wooloo několik nabídek. Ostatně jako volný hráč patřil ke "žhavému" zboží. Ucházet se o něj měli MAD LionsSK GamingBDSKarmine Corp

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud