25. listopadu 2022 • 10:00

Toplaner Dreedy má údajně namířeno do Guasones. O spojení fotbalu a Španělska tak nepřijde

Autor: Kateřina Sauerstromová
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zůstaň, jaký jsi... Řepku hráči žerou, bude výborný trenér, předpovídá Páník
Plekanec promluvil o Kladně: Když se pořád opakují stejné chyby, tak…
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jakub “Dreedy” Viceník před několika dny oficiálně rozvázal spolupráci s Barça eSports. Nyní se spekuluje o jeho novém angažmá v týmu Guasones, který je stejně jako jeho předchůdce spojen s fotbalem. S informací přišel investigativní novinář známý pod pseudonymem LEC Wooloo.



Český toplaner může znovu ovládnout SuperLigu

Už v říjnu letošního roku Dreedy oficiálně oznámil, že ač má s Barça eSports kontrakt do listopadu, je mu umožněno hledat nové příležitosti pro nadcházející sezonu 2023. Bylo tedy jasné, že český toplaner nepočítá s pokračováním ve španělské organizaci a nad jeho budoucností tak visel otazník.

Se španělskou ligou by se ale Dreedy loučit neměl, dle dostupných informací se ústně domluvil s týmem Guasones. Dreedy by s příchodem do Guasones zároveň pokračoval v týmu úzce spojeném s fotbalem, jedná se totiž o organizaci založenou fotbalistou Rubénem Garcíou.

Z Trenčína do Barcelony

Český topař se v pouhých dvaceti jedna letech pyšní bohatou klubovou historií. Z italského Dark Zone zamířil do slovenského Trenčín eSports se kterým v roce 2019 vyhrál Hitpoint Masters Season. Během bouřlivého roku 2019 ještě stihl obléct dresy dvou dalších týmů, než se v roce 2020 přidal k Team Sampi.

Ani česká organizace nedokázala talentovaného hráče udržet a Dreedy nakonec opět zamířil do zahraničí. Po krátkém působení v britském Barrage a řeckém We Love Gaming skončil v roce 2021 ve španělském UCAM, se kterým dosáhl na vítězství dvacáté sezony SuperLigy. Po necelém roce vyměnil dres za lukrativní esportový tým Barça eSports, se kterým ale na žádnou zásadní trofej nedosáhl.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud