1. září 2022 • 14:30

Pastva pro oči. VALORANT Champions v Istanbulu staví na vizuální show, sledujte jí živě

Autor: David Randuška
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vrchol letošní sezony v herním titulu VALORANT je tady. V tureckém Istanbulu se odehrály už první skupinové zápasy. Kromě diváckého zážitku ze hry jako takové, se tamní produkce "vyřádila" i na vizuálu hlavní stage, který kombinuje skvělé kulisy s virtuální realitou.



Šestnáct nejlepších VALORANT týmů na jednom místě. Turecký Istanbul pořádá svátek populární hry od vydavatele Riot Games. Odstartovalo se včera a celá show poběží do 18. září, kdy nás v 16:00 čeká Grand Finále

Zážitek je sledovat turnaj i mimo hru jako takovou. Designový analyst desk a hlavně spektakulární stage s obřími obrazovkami nejen na stěnách, ale i na podlaze doplněné o virtuální realitu. Organizátoři VALORANT Champions 2022, se rozhodli posunout hranice broadcastingu ještě o něco dále.

Leviatán s Paper Rex si zahrají o postup

Co se týká výsledků, tak už máme za sebou první zápasy skupiny A, ve kterých uspěli tým Leviatán a Paper Rex. Na premiérové vítězství naopak čekají američtí Liquid

Skupinu B sledujte živě (v horní části článku). V ní figurují BOOM Esports, LOUD, OpTic Gaming a ZETA DIVISION.

Během dnešního dne nás pak čeká ještě další porce duelů, včetně Winners matche zmíněné skupiny A. Zbylé dvě skupiny se rozehrají v příštích dvou dnech.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud