13. prosince 2022 • 13:55

Finále Campus Clutch v Brazílii: Český mix NÁRODNÍ GARDA začal vítězstvím

Autor: David Randuška
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Česká Valorant sestava je už v Brazílii a před sebou má náročný program globálního finále Red Bull Campus Clutch. Tým "Národní Garda" tvoří hráči z Entropiq, ENTERPRISE a bývalý player španělské organizace Movistar Riders. V prvním duelu si Češi poradili s výběrem Švýcarska.



Odstartoval další ze série mezinárodních esportových turnajů pod taktovkou společnosti Red Bull. Campus Clutch v herním titulu Valorant bude v brazilském São Paulu bude i s českou účastí. 

Na jihoamerický kontinent odcestoval pětičlenný mix tří organizací. MaFiN zastupuje ENTERPRISE, bývalý hráč Movistar Riders Rias Team Galaga a zbylou trojici - HasaaPjotrSH0UTy - dodala organizace Entropiq.

Na úvod Národní Garda uhrála vítězství se Švýcarskem, které reprezentuje v Brazílii sestava Back to Back. To je ale jen první krok z celkových pěti, které ve skupině B musí Češi absolvovat.

Nyní musí uspět s týmem z JAR. Následují Novozélanďané, které mají v sestavě mimo jiné zkušeného Yifanga z australské organizace Legacy Esports. 

Ve čtvrtém kole svedou SH0UTy a spol. duel s brazilským výběrem, který v domácích kulisách bude určitě nevyzpytatelným soupeřem. Poslední skokem ve skupině bude Rumunsko. 

Z osmi šestičlenných skupin postoupí po dvou nejlepších týmech do osmifinále. Následovat bude klasický eliminační pavouk. Vítězný tým si odnese 20 tisíc eur.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud