29. září 2017 • 06:00

FIFA 18 je tady. A je nejlepší v historii! Jaké novinky nabízí?

Autor: iSport.cz, qp
TOP VIDEA
Od smutné fotky ke slovenskému snu: Česko je pragmatičtější, říká Smetana
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
VŠECHNA VIDEA ZDE

FIFA 18 smazává rozdíly mezi virtuálním a skutečným světem. Těšte se na autentické fotbalisty, týmy i úžasnou atmosféru na stadionech. Navíc se do série FIFA vrací i český klub AC Sparta Praha.



„Sparta do EA SPORTS FIFA podle nás patří. Velmi nás těší, že se náš klub do legendární videoherní série vrací. Jednání byla bezproblémová a věcná, takže už v září si fanoušci Sparty budou moct zahrát za svůj oblíbený klub. Každý z našich příznivců by jednou rád stál v rudém dresu na hřišti – a to teď bude mít možnost zažít. A když bude chtít, klidně si bude moct vystřídat i kapitána," řekl Tomáš Křivda, marketingový ředitel AC Sparta Praha.

Co dalšího FIFA 18 přináší?

The Journey - Hunter returns

Po veleúspěšném prvním roce v Premier League celý svět nemluví o nikom jiném než o Alexi Hunterovi. Vrací se ve své druhé sezóně a poté, co projde dramatickou přestupovou ságou, dostane šanci nastupovat za některý ze světových velkoklubů: PSG, FC Bayern Munich, Atletico Madrid a LA Galaxy. Příběh je hvězdně obsazen v čele s Cristianem Ronaldem, kterého doplňují Antoine Griezmann, Thierry Henry, Dele Alli, Rio Ferdinand, Thomas Müller, James Harden a mnoho dalších.

Technologie real player motion

FIFA 18 představuje technologii Real Player Motion*, zcela nový systém animace, který přináší novou úroveň odezvy a hráčské osobnosti – Cristiano Ronaldo a ostatní špičkoví hráči se nyní chovají a pohybují přesně jako v reálném světě. Jde o největší krok na poli inovací herního systému v historii série.

Novinky ve FUT 18

Vybudujte si v neoblíbenějším režimu série FIFA vlastní vysněný tým z tisíců dostupných hráčů. Vyzkoušejte nové denní úkoly, zapojte se do Squad Battles a získejte týdenní odměny nebo se podívejte v kanálu šampionů na nejlepší hráče světa!

Icon stories

Příběhy IKON FUT – zahrajte si s kultovními fotbalovými legendami z různých období jejich kariér. Každá IKONA FUT disponuje odlišnými předměty s unikátními vlastnostmi, vyzkoušejte je ve svém mužstvu ve FIFA 18 Ultimate Teamu.

Nové stadiony

FIFA 18 nabízí čtyři nové licencované stadiony, které rozšířily stávající fotbalové arény, kde můžete hrát. Mrkněte na nový domov hráčů Atlética Madrid Wanda Metropolitano s kapacitou 60 000 diváků, navštivte úchvatné StubHub Center, fotbalový svatostánek týmu LA Galaxy, a vůbec poprvé v sérii FIFA nasajte atmosféru u nováčků Premier League na Kirklees Stadium (Huddersfield) a Amex Stadium (Brighton).

Vylepšená atmosféra – diváci a elementy u postranní čáry

Úchvatnou atmosféru ve FIFA 18 dokreslí nové stadiony, diváci ve vysokém rozlišení, regionální skandování, hráčské transparenty nebo grafika na trávníku. Využijte energii fanoušků skandujících při zakládání útoků, nebo se připojte k jejich oslavám po právě vstřeleném gólu. Na atmosféře zápasů se výrazně podepisuje regionální nátura fanoušků, charakteristické prvky podél postranní čáry a adaptivní komentář.

Nové poziční myšlení fotbalistů

Díky této novince máte větší svobodu v pohybu, jelikož vaši spoluhráči lépe čtou hru a pohybují se po hřišti. Neváhají se vydat dopředu v koordinovaných nábězích nebo vám naběhnutím do prostoru zajistit stálou útočnou podporu. Uvidíte hráče ze zálohy, jak se vydávají k šestnáctce podpořit „hroťáka“, brzké náběhy na případnou přihrávku do běhu nebo překonání protivníkovy obrany dvěma narážečkami se spoluhráči.

Týmové styly

Ve FIFA 18 okamžitě rozpoznáte některé z nejvěhlasnějších fotbalových taktik. Nejlepší evropské kluby vyznávají autentické styly jako jejich předlohy ze skutečného světa. Mezi takové taktiky patří například catenaccio, protiútoky, rychlé přihrávky a přímočará hra. Nový klub či soupeř tak nabízí vítaný pocit změny.

Dynamická rychlá střídání

Vůbec poprvé můžete snadno střídat přímo ze hry, aniž byste kvůli tomu museli pozastavovat zápas. Ať už jste promeškali příležitost, nebo jen potřebujete reagovat na inkasovaný gól, můžete okamžitě vystřídat bez nutnosti navštívit příslušnou herní nabídku.

Články odjinud


Články odjinud