Tereza Janovská
4. září 2018 • 12:39

Nové NBA 2K19 slaví 20 let! Slibuje skvělý příběh i spoustu novinek

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
VŠECHNA VIDEA ZDE

V loňském roce se basketbalová simulace NBA 2K18 stala nejprodávanější sportovní hrou vůbec, vrcholy žebříčků pro ni však nejsou nic nového. A jiné ambice nemají vývojáři ani letos. Nový díl navíc vyjde v rámci výročních oslav dvaceti let a nabídne celou řadu novinek, včetně skvělé příběhové linky. „NBA 2K19 určitě bude mezi mými třemi nejoblíbenějšími díly, které jsme zatím vydali,“ řekl pro iSport.cz hlavní producent Rob Jones.



V pořadí dvacáté vydání simulace slavné basketbalové soutěže NBA se chystá vyjít ve velkém stylu. Nabízí dvě edice. Hlavní tváří té klasické bude Giannis Antetokounmpo z Milwaukee Bucks a té speciální výroční nebude nikdo jiný, než slavný LeBron James , který letos přestoupil do Los Angeles Lakers. Obě edice vyjdou shodně 11. září, předplatitelé výroční edice si budou moci zahrát o čtyři dny dříve a budou k dispozici na všech platformách. A co všechno nového tedy nový díl přinese?

Příběhová linka

Hlavním tématem na konferenci v Londýně, kde byla hra představena, byla zejména příběhová linka. V té si můžete vytvořit vlastního basketbalistu, podle svých preferencí. Upravit tak můžete jeho vzhled, výšku, váhu, ale i pozici, délku rukou a další předpoklady. Příběh začíná v čínské basketbalové lize, vaše zápasy dokonce namluvili čínští komentátoři. Dotáhnete svého hráče až k vysněnému draftu NBA?

Otevřený svět plný nepřeberných možností

Pro hráče, kteří si budou chtít odpočinout od basketbalových zápasů, bude znovu k dispozici The Neighborhood, tedy otevřený svět. Ten nabídne dynamické prostředí, nové komunitní prvky, ceny a nové možnosti, jak mezi sebou budou moci hráči soutěžit. Kromě basketbalu si mohou například i zajezdit na skateboardu, kole či koloběžce, zahrát si vybíjenou a vylepšit si svou postavu.

Nové herní mechaniky

Stejně jako každý rok, i letos se vývojáři snažili vylepšit co nejvíce herních mechanik. Letos se zaměřili na nové mechaniky střelby i driblování a na rozšíření možností různých dovedností. Každý hráč tak bude mít speciální dovednosti, vylepšení i unikátní animace.

Vylepšení umělé inteligence

Celé řady vylepšení se dočkali i hráči ovládaní počítačem, které tak bude mnohem těžší porazit. Nové dovednosti dostali jak při útočení, tak při bránění. Nově vás tak dokáží snadněji obrat o míč, ale i včas reagovat na úhyby. Při zápasech tak můžete hrát pouze za jednoho hráče a zbytek týmu nechat na umělé inteligenci, nebo hrát za každého hráče, který bude nejblíž míči.

Nové sběratelské karty i liga s přáteli

Nové podoby se dočkaly i sběratelské karty, které se podle producentů mezi hráči těší obrovské oblibě. Karty oblíbených hráčů se navíc dají zakoupit za herní měnu v obchodě. Nově bude možné hrát i ligu offline, hrát ji navíc budete moci až se třiceti dalšími hráči.

Vytvořte si svého hráče

Hráči milují tvorbu postav. Hra NBA 2K19 se je proto rozhodla vyslechnout a na jejich četná přání tuto možnost přidala. A rozhodně to nebude jen výběr předem vytvořených položek z menu. Nová tvorba postavy zahrnuje celou řadu možností, každý hráč si tak bude moci vytvořit libovolnou postavu. Kromě tvorby obličeje bude každý hráč získávat dovednostní body tréninkem, hraním zápasů i cvičením v posilovně.

Počítačová hra NBA 2K přichází s novým dílem
Počítačová hra NBA 2K přichází s novým dílem

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud