20. března 2020 • 11:09

Do Unicorns of Love vstoupil developer a fotbalový investor. Vybuduje "Mekku esportu"

Autor: msl
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Berlínská organizace Unicorns of Love získala nové investice od developera a fotbalového investora Tomislava Karajici, který se tímto vstupem zároveň stal strategickým partnerem týmu.



Karajica vstoupil do Unicorns of Love prostřednictvím společnosti Home United, která mimo jiné vlastní také rakouský fotbalový klub SK Austria Klagenfurt a je spolumajitelem celku FC Viktoria 1889 Berlín.

S Unicorns má nyní velké plány. Týmu postaví v Hamburku nové esportové zázemí. Do plánů zařadil také vybudování gaming house, který má být "hotspotem pro všechny gamery" a "Mekkou esportu". Tato zařízení umožní týmu kreativní tvorbu obsahu a sociální interakce nejen v rámci esportu, ale také klasického sportu, vzdělávání, zdravého životního stylu a dalších událostí.

"Jsme hrdí, že jsme našli takového partnera, jakým jsou Unicorns of Love. Naši strategii posune dopředu a uskuteční vizi stát se nejinovativnějším developerským brandem v Německu," pochvaluje si Karajica.

Organizace Unicorns of Love v současné chvíli zastřešuje týmy pro tyto hry: CS:GO, PUBG Mobile, League of Legends a Brawl Stars.

Tomislav KarajicaFoto weltfussball.at

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud