13. dubna 2020 • 12:00

VIDEO: Co se stane, když zkombinujete Counter-Strike a Dota 2? Nová zábava

Autor: msl
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
Dresy repre? Neurazí, ale žádná sláva. Konečně zajímavé nápady, ale sráží je…
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fanouškům a hráčům se podařilo zkombinovat legendární FPS střílečku Counter-Strike: Global Offensive s vlajkovou MOBA lodí společnosti Valve. Podívejte se na záběry z gameplaye.



Counter-Strike je jedním z největších FPS titulů, který kdy byl vytvořen. Existuje už přes dvacet let a za tu dobu zcela změnil vnímání esportů. Poslední verze Global Offensive byla poprvé uvedena na trh v roce 2012 a získala daleko větší celosvětovou popularitu než její předchůdci.

Nedávný release uzavřené bety Valorantu od Riot Games vzbudil obavy, zda konkurenční titul neuškodí CS:GO. Stejně tak se ale objevují názory, že podobných pokusů už bylo mnoho (PUBG, Overwatch aj.) a všechny Counter-Strike vždycky přežil.

Někteří hard-core fanoušci dokonce milují tu hru natolik, že ji namodovali do Dota 2.

Polystrike – tak se mod nazývá a byl vydán 10. dubna. Má klasické CS:GO prvky začleněné do Doty a poskytuje svěží herní styl. HUD je téměř stejný jako u CS:GO, což přináší do hry skvělý pocit. I zbraně jsou podobné, ale zaměřovací mechanismus je ze zřejmých důvodů odlišný.

Oficiální Youtube video představuje mod a ukazuje některé divoké hry v klasických CS:GO mapách, jako je Dust 2 či Inferno.

Polystrike je nicméně stále beta verzí, takže se setkáte s občasnými chybami. V blízké budoucnosti by podle popularity mohli vývojáři přidávat více a více obsahu.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud