14. dubna 2020 • 17:14

Zmizí Ronaldinho z FIFA 20? EA se nelíbí jeho pobyt ve vězení

Autor: pav
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

EA Sports reaguje na Ronaldinhovy nedávné potíže se zákonem. Z legendy je kriminálník, kterého orhomná herní společnost nechce mít jako součást své hry. Ronaldinho tak nejspíš zmizí z FIFA 20. 



Ronaldinhův bizarní přiběh se stal hitem internetu. Fotbalová legenda skončila v paraguayském vězení kvůli falešnému pasu. Brazilec si život za mřížemi celkem užíval, byl (samozřejmě) hvězdou tamního fotbalového týmu, dokonce tam oslavil narozeniny. A pak po zaplacení kauce odkráčel.

Jenže dál musí nést následky. Podle ESPN Brazil a argentinského deníku Diario Ole se EA Sports rozhoduje, zda odstranit legendárního fotbalistu ze hry FIFA. A zatím se přiklání k tomu, že se tak stane.

Z FIFA Ultimate Team by tak zmizely tři ICON karty Ronaldinha s celkovým hodnocením 89, 91 a 94. Na EA Sports údajně tlačí právníci, mít odsouzeného kriminálníky mezi legendami by mohlo značce uškodit.

Precedens před Ronaldinhovým případem už nastavil Marco van Basten. Nizozemský někdejší kanonýr údajně v žertu použil v televizi nacistický pozdrav "sieg heil". V reakci na to byl ze hry FIFA promptně vymazán.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud