24. května 2020 • 09:50

Pět nejdražších fotbalistů ve FUT: Legendy si pořídíte za pár milionů

Autor: Jiří Novák – Sazka eLEAGUE
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Cristiano Ronaldo, Messi, Mbappé? Ani jeden z těchto fotbalistů se neobjevuje mezi pěti nejdražšími kartami ve FIFA 20. Všech pět prvních příček patří legendám (ikonám). Ani jedna z oněch legend se v celkovém hodnocení nevyrovná nejsilnějším kartám výše jmenovaných, i tak stojí o několik milionů víc. Ceny byly převzaty z futbin.com (ceny na PlayStation, 21.5. 2020).



1) Ruud Gullit - 94 - CF - 12 000 000 mincí

První místo pravděpodobně nikoho nepřekvapí. Dlouhé roky je Ruud Gullit jedním z nejoblíbenějších a nejsilnějších hráčů Fifa Ultimare Team. Jeho neuvěřitelná všestrannost, parádní základní statistiky a skvělé vlasy znamenají, že se jeho cena vyšplhá až na neuvěřitelných 12 milionů. 

Kontrola nad míčem a síla jsou jedněmi z nejoblíbenějších vlastností karet ve FIFA FUT, Gullit je v obou jedním z nejlepších. Jednoduše mu míč neseberete.

Ruud Gullit tradičně patří mezi top hráčeFoto Sazka eLEAGUE

2) Eusébio - 94 - CF - 11 800 000 mincí

Na druhé příčce se umístil bývalý portugalský reprezentant, který většinu své kariéry strávil v Benfice. Ve Fifě není o nic menším fotbalistou, než byl především v 60. letech minulého století. 

Střela 99 je sama o sobě neskutečná, pouze čtyři další hráči mají podobně kvalitní střelecké statistiky. 5 hvězdiček u slabší nohy k tomu všemu znamená jediné - góly.

Eusébio je jedním z nejdražších hráčů ve FUTFoto Sazka eLEAGUE

3) Johan Cruyff - 96 - CF - 11 500 000 mincí

Další holandský kouzelník překročil hranici 10 milionů. Legenda Ajaxu Amsterdam má podobně jako jeho nizozemský kolega neuvěřitelný driblink a patří mezi nejlepší střelce celé hry. 

Johan Cruyff si vysloužil svým kouzlením 96 ratingFoto Sazka eLEAGUE

4) Ronaldo - 96 - ST - 9 850 000 mincí

Jeden z nejznámějších a nejoblíbenějších fotbalistů fotbalové historie je velice vysoko na žebříčku nejpoužívanějších karet, co se týče nejvyšší úrovně profesionální FIFA 20. 

Obří rychlost, parádní střela, 5 hvězdiček u slabé nohy i kliček. Proti tomuto Ronaldovi bránit nechcete.

Ronaldova 96 karta je dražší, než verze s 97 ratingemFoto Sazka eLEAGUE

5) Ronaldinho - 95 - CAM - 8 400 000 mincí

Brazilský kouzelník s míčem se v poslední době opět dostal do centra dění, jenže z nesprávných důvodů. Za kauci musel složit 20 000 000 korun, za takové peníze byste si koupili celý tým Ronaldinhů. 

Není pochyb o tom, že Ronaldinho je obří legenda nejen brazilského, ale i světového fotbalu. Jeho triky bavili lidi po celém světě. 

Ronaldinho byl idolem mnoha mladých fotbalistůFoto Sazka eLEAGUE

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud