5. srpna 2020 • 17:00

Esport tipy: MAD Lions budou pokračovat v parádní jízdě, Complexity porazí forZe

Autor: Jiří Novák – Sazka eLEAGUE
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Konečně je před námi po delší době víkend plný esportu. Světové ligy v League of Legends míří do finále a po hráčské době se vrací také Counter-Strike: Global Offensive. Stejně tak se vrací naše tipy, tentokrát i na LoL.



Royal Never Give Up - BiliBili Gaming

Tip: 2:0
Kurz: 1,34

Zatímco BiliBili Gaming již nemají šanci na postup do play off čínské LPL, RNG se stále mohou porvat o čtvrtfinále. K tomu však potřebují vyhrát obě své zbývající hry desátého týdne LPL. Proti BG udělají první důležitý krok a nepustí je k jediné hře.

Rogue - MAD Lions

Tip: 0:1
Kurz: 1,95

MAD Lions patří mezi Top 2 týmy evropské ligy v League of Legends. V posledním kole se utkají s Rogue, kteří se s nimi dělí o první místo. Marek "Humanoid" Brázda a Matyáš "Carzzy" Orság nemají před sebou vůbec jednoduchý úkol, proti Rogue však potvrdí parádní letní výkony a osamostatní se na první místě.

Complexity - forZe

Tip: 2:1
Kurz: 1,45

Complexity prožívají turbulentní rok 2020. Ten začali až v šesté desítce světového žebříčku, postupem času však vyšplhali až na desáté místo, na kterém se nachází nyní. Narozdíl od svých soupeřů měli o necelý měsíc delší přestávku, herní vytížení je tak na straně forZe. I tak budou Complexity favority a dojdou si pro těsné vítězství.

Origen - exceL

Tip: 1:0
Kurz: 1,86

ExceL jdou do mače proti Origen v lepší formě. Z posledních čtyř zápasů vyhráli tři a posunuli se tak na pátou příčku. Origen má o jednu prohru víc a v tabulce tak svým soupeřům dýchají na záda. Poslední výsledky favorizují exceL, pokud se však k Barneymu "Alphari" Morrisovi přidá zbytek týmu, důležitý mač vyhrají. My tak tipujeme těsnou výhru Origen.

forZe - Nordavind

Tip: 1:0
Kurz: 1,54

ForZe patří mezi to nejlepší, co nám může region CIS nabídnout. I přesto, že Nordavind je tým plný talentu, týmově ještě nedosahují výšin účastníka posledního Majoru v Berlíně. Dá se očekávat těsný souboj, ze kterého vyjdou Rusové vítězně.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud