19. února 2021 • 11:59

Shroud se na streamu rozvášnil, stěžuje si na problém zvaný stream sniping

Autor: Kateřina Sauerstromová
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Michael „shroud“ Grzesiek je jeden z nejlepších FPS hráčů na světě. Pokud ale váš protihráč ví, kde přesně se nacházíte, je úplně jedno, jak dobrý ve skutečnosti jste.



Problém, který shroud aktuálně řeší, se nazývá “stream sniping”. Známým streamerům hrozí riziko, že si soupeř najde jejich živé vysílání a bude jej během zápasu sledovat. V ten moment mu je poskytnuta velká výhoda - ví o taktice a poloze streamera. Na jednom z posledních streamů Michaela se tento problém objevil.

Během Valorant zápasu byl shroud ovlivněn soupeřem, který přesně znal jeho pozice a zabil jej v každém kole, což ho přesvědčilo o tom, že hráč sleduje jeho stream. Dle Michaela byl hráč opravdu dobrý, proto nechápal, že má zapotřebí takhle podvádět. Když se spojil skill protivníka se stream snipingem, stala se pro shrouda hra absolutně nezábavnou. 

Riot do hry přidal streamer mode, který hráčům umožňuje skrýt jméno před všemi ostatními hráči. V praxi to vypadá tak, že ostatní vidí pouze jméno agenta, za kterého hráč hraje. Shroud si nicméně myslí, že tento prvek neplní svou funkci. Doporučuje vývojářům implementovat stejný systém jako je v Counter-Strike: Global Offensive, kde si hráč může změnit jméno kdykoliv chce, což mu zaručuje absolutní nenápadnost.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud