7. března 2021 • 20:28

Top 5 akcí Sinners vs. G2 Esports: knife na Nika či Shockovy tapy

Autor: Jiří Novák – Sazka eLEAGUE
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Sobotní showmatch mezi Sinners a G2 Esports patřil mezi vrcholy letošní sezóny. Sledovat český manšaft v boji proti jednomu z nejslavnějších světových celků, to se jen tak nepoštěstí. Jména na severu potvrdila svou kvalitu a k vidění byla nejedna zajímavá akce.



NEOFRAG knifuje Nika

„GG G2, Niko dostal knife, můžu umřít,“ vtipkoval Adam „NEOFRAG“ Zouhar po zápase na sociálních sítích. Ano, zneškodnit svého soupeře nožem není v CS:GO žádná sranda, obzvlášť, pokud jde o Top 3 hráče let 2017 a 2018. Nikola „NiKo“ Kovač se již v minulosti ukázal jako player, který nerad prohrává a pokud jej „potupíte“ nožem, není zrovna dvakrát rád.

SHOCK tapuje

O tom, že Max „SHOCK“ Kvapil umí slušně mířit, už víme dlouho. Svoji zbraň se nebojí použít ani proti světové špičce, Nejdříve nechal Nikolu „NiKo“ Kovače ochutnat vlastní medicínu, jako druhého poslal k zemi Nikova bratrance Nemanju „huNter-“ Kovače.

Sinners vyhrávají pistolky

Pistolová kola nepatří mezi nejsilnější disciplíny Sinners. Hráči reprezentující libereckou organizaci však nebyli daleko od toho, aby začali obě dvě poloviny zápasu vítězně, druhé pistolkové kolo luxusně zakončil Jindřich „ZEDKO“ Chyba.

Oskarovi smoky nevadí

Ve finálových statistikách byl sice Tomáš „oskar“ Šťastný u dna tabulky, během 29 kol však předvedl několik skvělých akcí. Jednou z nich pomohl Sinners k zisku třináctého bodu, přes dýmovnici si nekompromisně poradil s Hunterem.

První pistolky nevyšly

Vstup do celého showmatche rozhodoval každý kill, Sinners nebyli daleko od vítězství hned v prvním kole. Jenže již několikrát zmiňovaný Nemanja Kovač si poradil s několika soupeři a výrazně tak pomohl svému týmu k první výhře.

 

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud