22. srpna 2021 • 11:05

Úžasný den českého esportu! Jak vypadaly oslavy Sinners a s kým se utkají MAD Lions?

Autor: njc
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Historický úspěch Sinners a postup do finále LEC pro MAD Lions. Tuzemský elektronický sport zažil jeden z nejúspěšnějších dnů historie. Liberecká organizace nejdříve na ESL Pro League v CS:GO porazila třetí tým světa G2 Esports, večer pak MAD Lions v čele s Matyášem „Carzzy“ Orságem a Markem „Humanoid“ Brázdou porazili ve finále upper bracketu Rogue. To vše provázela kupa emocí, fanoušci i hráči prožívali každý okamžik.



Restaurant Na Květnici byl svědkem největšího vítězství českého Counter-Striku posledních let. Desítky fanoušků se sešly v pražské restauraci a fandily Sinners během ůvodního zápasu skupiny B ESL Pro League. Pro českou organizaci šlo o největší zápas její dosavadní historie.

Málokdo tipoval Sinners na vítězství, premiéra na jednom z největších turnajů proti třetímu týmu světového žebříčku - jen těžko zažijete těžší špíl. Ale Sinners neměli co ztratit, šli do zápasu správně naladění a překvapili. G2 Esports padli. Výbuch radosti Na Květnici jen připomněl, jak moc chybí současnému CS:GO fanoušci.

Český esport byl namlsaný. V Counter-Striku byla mise splněna, na řadu přišlo League of Legends. MAD Lions nastoupili ve finále upper bracketu evropského LEC proti Rogue. Carzzy a Humanoid chtěli zopakovat úspěch z jara a postoupit do grand finále.

Před měsíci byl triumf MAD Lions překvapením, teď jsou největším favoritem na vítězství. To potvrdila mezinárodní pětice i proti Rogue, které přejela 3:0. I když měli Rogue navrch, MAD se dokázali vzchopit a zvrátit vývoj mače ve svůj prospěch. Úžasný výkon a další finále pro českou dvojici.

V boji o titul se MAD Lions utkají s jedním z trojice Rogue/Fnatic/G2 Esports.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud