2. listopadu 2022 • 17:17

Prodám skiny, zn. levně. Mějte se na pozoru před extrémními slevami v online prostoru

Autor: Sazka eLEAGUE
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jako správní gameři jste si vybudovali svoji identitu ve hře mimo jiné i na skinech. Na sociálních sítích se to jen hemží skvělými nabídkami, jak si pořídit další. Někdy ale po zdánlivě senzačním nákupu přichází těžké vystřízlivění. Nejeden hráč přišel o svůj steam účet nebo investoval do podvodu.



Obětí krádeže steam accountu se v minulosti stali i velké esportové hvězdy. Často šlo o promyšlené útoky. O váš herní účet nebo peníze můžete přijít i mnohem snadněji, tak se nenechte napálit.

Prosíme, abys vyplnil registrační údaje. Že tu něco smrdí? Vaše předtucha je na místě. Dalším fenoménem kyber podvodů jsou slevy k produktům nebo zboží, které vlastně neexistuje. Že jste při koupi nového nože do CSka naletěli, se ale dozvíte až po zaplacení.

Podvodné nabídky samozřejmě nejsou jen problémem ve světě gamingu. Obecně platí - dávejte si pozor, co od koho kupujete nebo “dostáváte” a co po vás “prodejce” na druhé straně bude chtít.

Slevy na hry 

V dnešní době už gameři nemusí chvátat do kamenných prodejen a čekat fronty na release svého oblíbeného herního titulu. Koupit si nové vydání Fify nebo Call of Duty mohou během pár chvil online. 

Přijde vám hra příliš drahá a chcete na vydavatele vyzrát? Internetový prostor je prošpikovaný “báječnými” slevami, které vás lákají si za málo peněz koupit hodně muziky. Prověřujte, kde kupujete. 

Když u novinky svítí nízká částka a její prodejce vám přijde podezřelý, dejte na svoji intuici a nákupu se vyhněte. Po vyplnění platebních údajů nakonec můžete klidně přijít ještě o víc peněz, než jste do domnělé hry chtěli investovat.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud