30. prosince 2022 • 19:45

Entropiq mění vedení, do pozice CEO se vrací Drebota. O rozvoj hráčů se bude starat exhokejista

Autor: Sazka eLEAGUE
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

"Nový rok přináší i (staro)nové tváře do našeho esportového klubu, Entropiqu. Po roce a půl opouští pozici CEO Daniel Kloud, který bude nahrazen Ondřejem Drebotou, který byl v roce 2019 součástí první myšlenky na vznik esportové organizace Entropiq," uvedla organizace na svém webu. Do týmu se zapojil také bývalý hokejista.



"Gaming directorovi Pavlovi Klabanovi bude v rozvoji výkonnosti hráčů k ruce bývalý profesionální hokejista, který reprezentoval rodné Rakousko na olympijských hrách v roce 2002 a 2014, André Lakos. Hráčskou kariéru ukončil v extraligovém Kladně a odtud už to byl jen kousek do Prahy, kde má Entropiq své sídlo," uvedl Entropiq

Pražská organizace přibrala také posilu do svého obchodního oddělení. "K lepším výsledkům na poli businessu bude nově pomáhat Darima Batorova, která přichází se zkušenostmi z pozice Head of sales velmi úspěšného a největšího projektu v ČR zaměřeného na bikesharing „Rekola“," zmínil esportový tým.

Klouda střídá Drebota

S návratem Ondřeje Dreboty na pozici CEO se Entropiq loučí s Danielem Kloudem, který se rozhodl v pražském týmu nepokračovat. "Moje mise ve společnosti Entropiq je s koncem letošního roku u konce. Jsem ze srdce vděčný za vše, co jsem se naučil. Děkuji za všechny emoce, které jsme sdíleli, a za přátelství, která jsme navázali. Byla to velmi cenná zkušenost v mém životě a jsem za ni nesmírně vděčný," uvedl Kloud.

Nyní otěže vedení organizace přebírá Ondřej Drebota. "Drebota ale nikdy zcela Entropiq neopustil. Po čase jeho působení v týmu prezidentského kandidáta Karla Janečka na vše dohlížel z pozice člena boardu (představenstva) Entropiqu," dodává organizace. 

"Čekají nás nové výzvy a já jsem rád, že se mohu opět naplno pustit do toho, co mě maximálnĕ baví a naplňuje. Entropiq má před sebou ještě dlouhou cestu, ale vize se nemění. Cílem je světová špička,“ vyhlásil Drebota.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud