20. prosince 2022 • 08:30

Exkluzivní premiéra esportové show IKISEQ na streamu Winter Cupu. Co nabídl první díl?

Autor: Sazka eLEAGUE
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
SESTŘIH: Toronto - Boston 2:4. Bruins znovu vedou, Pastrňák asistoval
VŠECHNA VIDEA ZDE

Na streamu posledního velkého LoL turnaje letošního roku jsme odvysílali první díl esportové reality show pod taktovkou platformy IKISEQ. Během následujících dní vám rovněž v premiéře nabídneme i další dva díly.



Obsah prvního dílu můžete zhlédnout zpětně na našem twitch kanálu, objeví se ale i přímo na youtube kanálu autorů ze společnosti IKISEQ. Během třídílného seriálu, který nemá na tuzemské esportové scéně obdoby, prošlo deset hráčů mnohými zkouškami, aby nakonec pět z nich utvořilo esportový tým v League of Legends.

"Vybrat těch nejlepších 10 nebylo vůbec jednoduché. Na každou pozici jsme museli vybrat dva hráče. Finální desítku jsme nakonec pozvali na velké finále do Olomouce," řekl v úvodu prvního dílu stratég a leader projektu Jan Dědic. 

Účastníci reality show měli za úkol se představit, což pro mnhé z nich jako introverty byla velká výzva. Už v oranžových soupravách s brandingem IKISEQu tak proběhla první seznamovací kolečka. Pořádná jízda začne vzápětí a vy si ji můžete vychutnat v dalších dílech pořadu.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud