3. ledna 2023 • 13:23

Přistižen při činu. Agresor obtěžoval streamerku v přímém přenosu

Autor: Kateřina Sauerstromová
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Divákům thajské streamerky se naskytla nezáviděníhodná podívaná. Během živého vysílání z hotelového resortu byla tvůrkyně vystavena obtěžování ze strany neznámého hosta, který za své chování skončil ve vězení.



Obtěžování v přímém přenosu

Takzvané IRL vysílání (In Real Life pozn. red.) poskytuje divákům možnost nahlédnout do běžného života tvůrců. Stream probíhá venku, čímž se odlišuje od toho klasického, který se obvykle odehrává za monitory počítače. Atraktivní podívaná ale přináší i svá rizika, což potvrzuje i zkušenost thajské tvůrkyně justketh.

Během nedávného streamu z prostředí hotelového resortu narazila na muže, který ji zval ke společnému posezení k bazénu. Streamerka jeho nabídku odmítla, což se muži natolik nelíbilo, že se rozhodl po justketh vystartovat.

Muž strávil noc ve vězení

“Snažím se tu relaxovat a ty mě otravuješ. Drž h*bu,” zněla slova muže, který následně pronásledoval prchající streamerku přes hotelový areál. Po nepříjemném incidentu se streamerka rozhodla uposlechnout rady svých diváků a celou situaci nahlásila na policii.

Muži byla za agresivní chování udělena pokuta, kterou nebyl kvůli bankovním problémům schopen zaplatit, což vedlo k tomu, že musel strávit noc ve vězení. Justketh se z obavy o své bezpečí rozhodla změnit hotel.

Zdroj: twitch.com/justketh

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud