9. ledna 2017 • 18:24

NEJ posledního týdne NHL. Nečekaný střelec Edmontonu i Frolíkovy góly

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hokejová NHL pádí zběsilým tempem a v minulých dnech se toho v zámořské hokejové soutěži mnoho stalo. Události se dotknou i hráčů Sazka Fantasy. Pro lepší přehled při stavění vašich sestav jsme pro vás připravili to NEJ z minulého týdne.



NEJlepším střelcem posledních 7 dní je Patrick Maroon z Edmontonu. Americký útočník se posunul do první lajny ke hvězdám McDavidovi a Draisaitlovi a pořádně řádí. Ve čtyřech zápasech dal 5 branek a připsal si i jeden hattrick. Jeho cena v Sazka Fantasy? Jen 5,6 milionů!

NEJpilnějšími nahrávači se za minulý týden stali Patrick Kane (13,5 milionů) z Chicaga a James van Riemsdyk (10,3 milionů) z Toronta. Oba borci si připsali 6 asistencí. Kaneovi se to povedlo za 4 zápasy, Riemsdyk tento skvělý počin stihl dokonce ve 3 utkáních.

Nejlepší asistenti posbírali i NEJvíce bodů. K 6 zmíněným přihrávkám oba přidali jednu branku.

Když pomineme výkony Maroona, které jsme si přiblížili u NEJstřelce, i v tomto týdnu se NEJvětším překvapením stal útočník Detroitu. Andreas Athanassiou (6,9 milionů) zaujal svými 5 body ve dvou odehraných utkáních. V nich strávil na ledě v průměru pouhých 14 minut. 

Rádi vsázíte na naše krajany? NEJvětší českou stopu zanechal v minulém týdnu útočník Calgary Michael Frolík (8,5 milionů), který si ve třech utkání připsal 3 branky. Jedna z nich byla z přesilovky.

Na tyto hráče pozor. Mezi NEJhůře hodnocenými hráči ve statistice +/- se objevili především borci Tampy Bay. Vůbec nejhorším byl Valtteri Filppula (9,9 milionů), který se může stydět za bilanci - 8 ve čtyřech utkáních. Zdatně mu sekundoval spoluhráč Victor Hedman (10,6 milionů), který měl -7.

Chcete se osobně setkat s Jágrem a vidět ho v NHL? Hrajte Sazka Fantasy!

Sazka Fantasy Sazka FantasyFoto Koláž iSport.cz

NEJvětší zprávou týdne jsou výkony brankáře Detroitu Jareda Coreaua (6,3 milionů), který při zranění Howarda vystrnadil z pozice jedničky českého gólmana Petra Mrázka. Mrázkovi se nedaří, statisticky patří k nejhorším brankářům ligy.

19 trestných minut ve třech zápasech. NEJvylučovanějším hráčem je obránce Floridy Jason Demers (9,5 milionů). Kanadský bek ale umí i bodovat, v sezoně vstřelil 7 branek a připsal si 9 asistencí.

NEJvíce bodů z obránců posbírala kometa posledních dní Nathan Beaulieu (8,5 milionů). Bek Montrealu vstřelil 1 branku a k ní přidal 4 asistence. V průměru stráví na ledě 24 minut a 30 vteřin.

NEJlepší úspěšnost zákroků (95,7%) si připsal veterán Ryan Miller (9,5 milionů). I díky jeho výkonům míří Vancouver tabulkou strmě nahoru.

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud