10. ledna 2017 • 12:42

Hrajte každý den o Tokeny, které vám umožní bojovat o zájezd za Jágrem

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Bestiální Kacetl. Není člověk, ale robot
Penalty ve šlágrech? Křapka měl proti Krejčímu namále, Chorý pádu přidal
VŠECHNA VIDEA ZDE

Každý den hrajeme s novou Sazka Fantasy o super ceny a Sazka Tokeny. Co to ale Sazka Tokeny jsou? Jde o virtuální měnu, kterou budou hráči fantasy potřebovat k vsazení svých sestav při velkých turnajích nebo v kvalifikacích o zájezd za Jaromírem Jágrem na Floridu.



Zúčastněte se každý den soutěží o Sazka Tokeny a využijte je ke vstupu do čtyř kvalifikací o postup do finále o hlavní cenu! Sazka Token je virtuální měna, kterou hráči získají jako ceny v turnajích. Více Tokenů znamená možnost sestavit více týmů a větší šance na výhru. Za získané Sazka Tokeny také budete moct soutěžit v extra soutěžích o velké ceny.

Hlavní cenou je zájezd za Jaromírem Jágrem na Floridu, kde se výherce (+ 1 osoba) setká s legendární 68 osobně a uvidí zápasy NHL a NBA. V sobotu 14.1. je na programu druhá z celkových čtyř kvalifikací. Zbylé dvě proběhnou 21.1. a 26.1. Superfinále se uskuteční na začátku února. 

Druhá kvalifikace přinese mírné změny. Vsazení jedné sestavy bude za 10 Sazka Tokenů a každý hráč bude moct vsadit až dvě sestavy, čímž vzniká větší šance na výhru.

Další turnaje, ve kterých budou hráči potřebovat Sazka Tokeny, připravujeme. Proto neváhejte a o tuto virtuální měnu bojujte každý den s turnaji Sazka Fantasy NHL.

Chcete se setkat osobně s Jágrem a vidět ho v NHL? Hrajte Sazka Fantasy!

Hrajte s námi Daily Fantasy o hodnotné ceny Hrajte s námi Daily Fantasy o hodnotné cenyFoto Sazka

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud