11. ledna 2017 • 15:50

Střelci NHL ve formě: Hvězdný Tarasenko, střelec Bostonu i laciné volby

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
Draft NFL bude honbou na quarterbacky, můžou být hvězdy i propadáky
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nejvíce bodů v Sazka Fantasy posbírají hráči za vstřelené góly. Proto jsme pro vás připravili článek střelců s největší formou za posledních 10 dní. Daří se neznámému střelci z Edmontonu či Caroliny i hvězdě St. Louis. Na TOP 9 střelců posledních zápasů se podívejte v článku.



Patrick Maroon, Edmonton (5,6 milionů)

5 branek z 5 utkání za posledních 10 dní

Americký útočník doposud nedal v sezoně NHL více než 11 branek, v této sezoně jich má už 16. Těží ze spolupráce se šikuly McDavidem a Draisaitlem, se kterými válí v prvním útoku Edmontonu. Na ledě je velmi aktivní, ze všech střelců našeho žebříčku vyslal nejvíce střel (21). Pět gólů z pěti zápasů je skvělá statistika.

Michael Grabner, NY Rangers (8,5 milionů)

5 branek z 3 utkání

Ještě lepší čísla má z uplynulých dní střelec Rangers. Tomu na 5 branek stačily pouze tři zápasy a jen 7 střel! A to zdaleka není nejvytěžovanějším hráčem týmu z New Yorku. Na ledě stráví jen něco málo přes 15 minut. Skvělá sezona pro zapomenutého střelce.

Brad Marchand, Boston (10,9 milionů)

5 branek z 5 utkání

Vítěz posledního Světového poháru měl za sebou hluší fázi sezony, kdy v 10 zápasech vstřelil jedinou branku. Jenže v posledních třech utkáních se naplno rozjel a vstřelil v nich 5 branek. Problémem jsou výkony celého Bostonu, které jsou jako na houpačce a těžko se odhaduje, jak se zrovna Bruins vyspali.

Max Pacioretty, Montreal (10,6 milionů)

4 branky ze 4 utkání

Montreal po nezdaru v minulé sezoně se vrátil do popředí Východní konference. K tomu pomohlo i probuzení střelce Paciorettyho. Ten vloni měl nejhorší sezonu za poslední 4 roky. Letos má nakročeno k překonání 40 gólové hranice. V posledních zápasech potvrdil dobrou formu.

Nikolaj Ehlers, Winnipeg (9,8 milionů)

4 branky ze 4 utkání

Dvacetiletý mladík zažívá úžasnou sezonu. V omlazeném, ale kvalitnějším týmu Winnipegu pookřál. Minulá sezona byla pro něj první v NHL a vstřelil v ní 15 branek. V probíhající jich má už 14 a ještě poloviny sezony před sebou. Zajímavá volba pro vaše sestavy.

Mikkel Boedker, San Jose (8,5 milionů)

4 branky ze 3 utkání

Asi nejlepší bilancí v poměru stráveného času na ledě a počet vstřelených branek se může pyšnit v posledních zápasech útočník Sharks. Na ledě v zápase stráví jen 12 minut, ale střílet góly umí. Potvrdil to i v zápase s Edmontonem, kterému nasázel hattrick.

Chcete se osobně setkat s Jágrem a vidět ho v NHL? Hrajte Sazka Fantasy!

Hrajte s námi Daily Fantasy o hodnotné ceny Hrajte s námi Daily Fantasy o hodnotné cenyFoto Sazka

Derek Ryan, Carolina (7,2 milionů)

4 branky z 5 utkání

Do této sezony odehrál Ryan v NHL pouze 6 zápasů. V prvních 22 zápasech letošní sezony vstřelil jen 3 branky. Jenže nyní je v útočník Caroliny v životní formě. Trefil se proti rozjetému Columbusu, Bostnu a dvakrát skóroval proti St. Louis. Skvělá bilance!

Ryan Hartman, Chicago (6,7 milionů)

4 branky z 5 utkání

Útočník Chicaga se propadl z prvního útoku do třetího. Ale tam se mu daří náramně a pokračuje ve velmi dobré sezoně. Na ledě nestráví moc času (13:28 v průměru), ale střelecký potenciál má veliký.

Vladimír Tarasenko, St. Louis (12,1 milionů)

4 branky ze 4 utkání

Asi největší jméno z našeho výběru. Na ruského střelce je v Sazka Fantasy spolehnutí. V průměru každý druhý zápas vstřelí branku a je na 5. místě mezi střelci NHL.

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud