20. ledna 2017 • 17:35

Pozor na Tavarese i Karlssona! PĚT rad pro hráče fantasy NHL

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Třetí kvalifikace Sazka Fantasy se nezadržitelně blíží a hráči zbrojí všechny síly, aby se dostali do finále a mohli se poprat o zájezd na Floridu. V USA se vítěz velkého finále potká s legendárním Jaromírem Jágrem a uvidí na vlastní oči zámořské soutěže NHL a NBA. V článku se podívejte na pět rad, které se vám v bojích při hraní Sazka Fantasy NHL budou hodit.



Gólman? Nejlepší volba Gibson

Gólman je důležitá součást každého týmu a jinak tomu není ani při hraní Sazka Fantasy. Úspěšná volba muže s maskou vašemu týmu dokáže přinést spoustu bodů, i proto ty nejlepší jsou velmi drahou záležitostí. Ve výběru však narazíte i na brankáře, který vás svou cenou i výkony velmi potěší. Takový John Gibson z Anheimu stojí pouhých 8,5 milionů. Gólman Anaheimu se svou úspěšností zákroků vejde do TOP10 NHL. V 37 zápasech se radoval z 19 vítězství a hned 27krát získal aspoň bod. Další zajímavou volbou by mohl být Ondřej Pavelec, který se teprve nedávno vrátil do NHL z farmy a stojí 8,4 milionů.

Ne všem hvězdám se daří

Jejich cena je vysoká, bodový přísun pro váš tým už o něco menší. Sedmý nejdražší útočník Sazka Fantasy John Tavares se krčí v bodování NHL na 41. místě. To je pro reprezentanta Kanady hodně nelichotivé a nezvyklé umístění. A bylo hůř, Tavares v posledních dnech své statistiky trochu vylepšil, stále to však není ono. Ještě o jedenáct pozic hůř je na tom hvězda Anaheimu Corey Perry. Ten letos vstřelil pouze 8 branek a za 11,1 milionů se vyplatil opravdu málokdy. Při vybírání sestav byste si měli dát pozor i na hvězdu San Jose Joea Thorntona (10,9 milionů) a Anže Kopitara z Los Angels (10,7 milionů).

Pozor na obránce!

Jen jediný obránce se vešel při sbírání kanadských bodů mezi 25 nejlepších. Brent Burns je po právu nejdražším obráncem hry a i přes cenu 12,8 milionů se vyplatí, protože jen 4 hráči doposud posbírali více bodů než kanadský bek. U dalších je to o něco horší. Bodová stálice Ottawy Erik Karlsson sice vládne týmovým statistikám, v konkurenci s ostatními týmy už tolik neobstojí a 12,8 milionů je v jeho případě opravdu dost. Stejně tak se nevyplatí další cenově dražší hráči. Namátkou pozor na obránce jako Drew Dougthy (11,9 milionů), Shea Webber (11,7 milionů) nebo John Klingberg (10,9 milionů).

Nejlepší laciné volby

Chtěli byste za málo peněz hodně muziky? Tak vsaďte na tyto borce! Mezi nejlepší laciné varianty patří edmontonský Patrick Maroon, kterého si můžete pořídit za 7,6 milionů! Útočník v letošní sezoně válí a na svém kontě má už 18 branek. Zajímavou volbou je i Anthony Mantha z Detroitu. Ten posbíral v 30 zápasech 22 bodů a začal nastupovat v první útočné formaci. Cena? Nejnižší, která co jde, tedy pouhých 5 milionů! Pokud nepotřebujete až tolik ušetřit, vsaďte na Mitche Marnera. Ten stojí 8,4 milionů, ale blýsknul 37 body v 43 utkáních a je třetím nejlepším nováčkem.

Chcete se osobně setkat s Jágrem a vidět ho v NHL? Hrajte Sazka Fantasy!

Hrajte Sazka Fantasy Hrajte Sazka FantasyFoto Sazka

Nevíte jakou taktiku zvolit? Vsaďte na úspěšné dvojice

Ve hře Sazka Fantasy můžete svůj tým sestavit prakticky jakkoliv. Nebojte se tak dát důvěru více hráčům z jednoho týmu. Mezi nejúspěšnější dvojici, které společně nastupují, patří duo McDavid – Draisaitl. Útočníci Edmontonu si náramně sedli a dohromady posbírali už 94 bodů. Za zmíňku stojí i dvojice Kane – Panarin, na gólech Chicaga se podíleli v 90 případech. Asi nejpřekvapivější jmény v této kategorii jsou hráči Winnipegu Ehlers a Scheifele. Ty s momentálně zraněným Lainem tvoří dokonce nejbodovější lajnu NHL.

 

 

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud