23. ledna 2017 • 09:44

Hráči Sazka Fantasy pozor! Je tu poslední šance na zájezd za Jágrem

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jedeme dál. S NHL nás v Sazka Fantasy sice čeká zkrácený týden, přesto i tak si pořádně zasoutěžíme o hodnotné ceny. A pozor, tento týden je poslední šance se kvalifikovat do velkého finále, ve kterém se na začátku února ti nejlepší poperou o nezapomenutelný zážitek v USA. O co tedy tento týden hrajeme?



Fanoušci dobrého hokeje si trochu odpočinou, neboť nadupaný program NHL je v tomto týdnu zkrácen jen do čtvrtka. O víkendu nejlepší hráči nejlepší hokejové soutěže světa předvedou své umění v All Stars Game.

Netradiční sedmidenní ovlivní i hráče Sazka Fantasy. V pondělí a ve středu jsou na programu klasické dny na zisk Sazka Tokenů - soutěže 50/50 a TOP o 1000 Tokenů. Tuto virtuální měnu budete v tomto týdnu ještě hodně potřebovat v extra turnajích.

Jedním z nich je naplánovaný na úterý. EXTRA soutěž bude o ceny za 5 000 Kč, ve které půjde vytvořit jedna sestava za 30 Sazka Tokenů. Pokud nemáte dostatek měny, nebo jí chcete pošetřit na kvalifikaci o hlavní cenu, můžete si v úterý zahrát TOP soutěž o ceny za 2 000 Kč, jedna sestava bez poplatku.

Zmíněná čtvrteční kvalifikace je poslední šancí dostat se do velkého finále. Mimořádně kvůli programu NHL je naplánovaná na čtvrtek. Na výběr budete mít ze 13 zápasů a budete moci sestavit až 3 sestavy, jednu za 20 Tokenů.

Chcete se setkat osobně s Jágrem a vidět ho v NHL? Hrajte Sazka Fantasy!

Hrajte Sazka Fantasy Hrajte Sazka FantasyFoto Sazka

Na začátku února se výherci můžou těšit na parádní souboj o setkání s Jaromírem Jágrem na Floridě. Vítěz super finále také uvidí zápasy NHL a NBA! Komu se nepoštěstí v tomto napjatém souboji, nemusí zoufat. Na únor jsme si pro vás připravili nové hlavní soutěže o stejně zajímavé ceny.

 

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud