2. února 2017 • 10:49

Hertl a spol. PĚT hráčů, kteří se úspěšně vrátili po zranění do NHL

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
SESTŘIH: Toronto - Boston 2:4. Bruins znovu vedou, Pastrňák asistoval
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jejich týmy se na ně nemohly spolehnout, neboť strávili nějakou dobu na listině zraněných hráčů. Nyní jsou ale připraveni a měli by upoutat pozornost i hráčů Sazka Fantasy NHL. Podívejte se na 5 hráčů, kteří se vrátili po zranění a mohli by se vyplatit ve vašich sestavách.



Brayden Point (Tampa Bay), 6,6 milionů

Teprve dvacetiletý útočník pauzíroval kvůli zranění celý měsíc. A jeho návrat proti Bostonu se mu povedl. Připsal si 4. branku v sezoně a zaujal velmi dobrým výkonem. I on doplácí na špatnou formu celého týmu, ale pokud bude nadále nastupovat v lajně s Johnsnem a Killornem, mohl by být pro vaše sestavy zajímavou volbou.

Kris Letang (Pittsburgh), 11,5 milionů

Jednička obrany obhájců Stanley Cupu v letošní sezoně doplácí na zranění. Po další 14 denní pauze se vrátil do zápasu s Nashvillem a připsal 2 plusové body v tabulce pravdy. V sezoně zatím odehrál jen 31 utkání, ale v nich si připsal slušných 23 bodů. Pokud bude zdravý, s rozjetým Pittsburghem půjdou jeho statistiky ještě nahoru.

Hrajte každý den o super ceny se Sazka Fantasy NHL! VÍCE ZDE >>

Hrajte Sazka Fantasy Hrajte Sazka FantasyFoto Sazka

Tomáš Hertl (San Jose), 10,4 milionů

Na návrat českého útočníka se těšilo celé San Jose. A bývalý útočník svou sílu ukázal v souboji s konferenčním konkurentem z Chicaga, které svým gólem porazil. Prozatím stihl jen 19 utkání, ve kterých vstřelil 5 branek a přidal 5 asistencí. Jeho výkony se vyplatí sledovat.

Jakob Silfverberg (Anaheim), 10,4 milionů

Švédský útočník chyběl svému týmu jen něco přes týden, přesto bez něj Ducks dokázali ztratit 2 utkání ze 4. Do zápasu s Coloradem vlétnul jako uragán a připsal si 3 body. V letošní sezoně se mu celkově daří, s 32 body patří k nejlepším svého týmu.

Craig Anderson (Ottawa), 10,4 milionů

Jeho návratu se fanoušci Senators nemůžou dočkat. Jeho zástupce Condon se v posledních zápasech nepředvedl, hlavně v zápase s Floridou vyvrbil několik minel. Anderson se zranil na začátku prosince, do té doby si držel úspěšnost zákroků na 92%. Jeho návrat by vám neměl uniknout.

 

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud