7. února 2017 • 10:44

STRATEGIE: Jak hrát fotbalové turnaje na Sazka Fantasy?

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zůstaň, jaký jsi... Řepku hráči žerou, bude výborný trenér, předpovídá Páník
Plekanec promluvil o Kladně: Když se pořád opakují stejné chyby, tak…
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pro hráče Sazka Fantasy máme skvělou zprávu. K NHL jsme po vás přichystali i turnaje ve fotbalových soutěžích. Těšit se můžete na anglickou Premier League, Ligy mistrů i českou ePojisteni.cz ligu. V článku jsme pro vás připravili menší návod, jak fotbalové turnaje hrát.



Brankář a obránci

V Sazka Fantasy existují dvě hlavní strategie pro výběr brankářů a obránců. Buď dáte do sestavy brankáře a obránce z jednoho týmu, nebo ne. Je potřeba myslet na fakt, že nejvíce bodů získáte od záložníků a útočníků. Z toho důvodu je lepší na obráncích a brankáři ušetřit, a nedávat tak do sestavy nejdražší hráče. Ideální variantou je vyhlédnout si nadprůměrný tým, který dostává málo gólů, a poskládat brankáře a celou obranu právě z tohoto týmu. Brankář a obránci většinou získávají body za čisté konto a vítězství v zápase. To jsou faktory, které je potřeba u těchto pozic zohledňovat nejvíce.

Záložníci a útočníci

Nejoblíbenější strategií je výběr více hráčů z jednoho týmu. Hlavním důvodem je snaha maximalizovat počet bodů z jednoho zápasu. Nejlepším postupem je vybrat si ofenzivní tým, který hraje proti týmu se slabší defenzívou. A právě z tohoto ofenzivního týmu dejte do své sestavy více hráčů. V případě vyšší výhry máte velkou šanci na úspěch v soutěži. Zde je velmi důležité dát do sestavy hráče, který zahrává přímé volné kopy a penalty. Šance na vstřelení gólu se v těchto případech zvyšuje.

Hrajte Sazka Fantasy a vyhrajte zájezd na zápas Premier League!

Hrajte Sazka Fantasy Hrajte Sazka FantasyFoto Sazka

Výběr kapitána

Na závěr skládání sestavy si musíte zvolit kapitána týmu. Ten sbírá body stejným způsobem jako ostatní hráči. Na konci jsou však kapitánovy body vynásobeny dvěma, jeho role je tak velmi důležitá. Může to být právě on, kdo rozhodne o vašem výsledném umístění v soutěži. Vzhledem k tomu, že nejvíce bodů vám nasbírají útočníci a záložníci za vstřelené branky, tak by volba kapitána měla směřovat právě tam. Úspěšný střelec týmu, který vyhrál zápas, je tou nejlepší variantou.

Tipy k efektivnější analýze

- Sledováním fotbalových zápasů získáte výhodu nad svými soupeři, jelikož z těchto zápasů není příliš statistik. Pokud si sledování z časových důvodů nemůžete dovolit, doporučujeme si alespoň číst zápasové reporty.

- Sledujte tabulku. V případě zápasu, kdy tým hraje o titul proti týmu ze spodních příček, se dá očekávat vítězství s větším brankovým rozdílem.

- Pokud má některý z průměrných týmů dobrou formu, zvažte použití jeho hráčů, kteří nejsou předraženi.

- Kontrolujte svou základní sestavu. Hodinu před zápasem jsou známy sestavy obou týmů. Není nic horšího, než mít v sestavě hráče, který do zápasu vůbec nenastoupí.

- Při sestavování týmu se snažte vynechat hráče, kteří často faulují. Tím se zvyšuje riziko, že obdrží žlutou (červenou) kartu, za kterou pak získají minusové body.

 

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud