17. února 2017 • 11:30

Tipy a rady pro ePojisteni.cz ligu: Start Chramosty nejistý, Hradec na Duklu neumí

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Co má Třinec a nemá Sparta? V čem selhali lídři poražených?
Střeďáci na EURO: Koho k Součkovi? Dilema s parťáky i rozestavením
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nová fantasy hra je už v plném proudu! Sazka Fantasy se rozrůstá o ePojisteni.cz ligu, kterou si můžete zahrát ve dvou turnajích o ceny v hodnotě 10 tisíc korun a spoustu Tokenů. V článku se podívejte na pravděpodobné sestavy 17. kola ePojisteni.cz ligy a další užitečné informace.



Teplice - Brno

Teplice - BrnoFoto Sport

Hned v prvním jarním kole dojde na pikantní souboj. Teplice totiž v zimě vyfoukly Brnu jednoho z klíčových hráčů Aloise Hyčku (7,8 milionů). Ten by měl patřit ke klíčovým hráčům teplické ofenzivy. Brnu se však uzdravil kapitán Pavel Zavadil (9,5 milionů) a mělo by se rychle odpoutat od spodku tabulky. Pevná teplická obrana z podzimu se mírně rozpadla, proto se jeví zajímavě sázka na útočníky Brna. Jakub Řezníček (10,8 milionů) i Michal Škoda (9,5 milionů) se zdají jako dobré volby.

Slovácko - Jablonec

Slovácko - JablonecFoto Sport

Jablonec přes zimu doznal pár změn. Zkušený Tomáš Hübschman (10,4 milionů) se posunul do obrany, na levém kraji bude pendlovat posila Jaroslav Zelený (8,8 milionů). Kvalitní tým Baumitu by na hřišti Slovácka mohl udržet čisté konto, proto bychom zde volili někoho z obrany. Ze standardky by se mohl prosadit Luděk Pernica (9,5 milionů).

Slavia - Jihlava

Slavia - JihlavaFoto Sport

Slavia jde do jarní části ještě silnější než na podzim. Jestli klub z Edenu vhodně posílil, se ukáže až na hřišti, na papíře však červenobílí vypadají velmi dobře. Proti Jihlavě by neměli mít slávisté problém udržet čisté konto, proto byste měli uvažovat nad Per Egilem Floem (9 milionů), který slibuje kromě čištého konta potenciál i do útoku. V přípravě se dařilo útočníkovi Mešanovičovi (8,7 milionů), který je o skoro 4 miliony lacinější volbou oproti kanonýrovi Milanu Škodovi (12,2 milionů).

Plzeň - Příbram

Plzeň - PříbramFoto Sport

Jednoznačným favoritem bude v tomto souboji obhájce titulu z Plzně. Dá se vsadit jak na defenzivu, kde je pravděpodobnost čistého konta asi největší ze všech zápasů, tak na ofenzivní sílu. Zajímavou posilou je zkušený Andreas Ivanschitz (10,5 milionů), který se ujme rozehrávání všech standardních situací. Proti slabé Příbrami se skvěle jeví také volba na útočníka Michaela Krmenčíka (10,1 milionů).

Karviná - Mladá Boleslav 

Karviná - Mladá BoleslavFoto Sport

Hosté z Boleslavi zažila velmi dobrou přípravu, ale v prvním kole jí nespíš bude chybět střelec Jan Chramosta. Pokud byste chtěli v sestavě překvapit, mohli byste vsadit na útočníka Karviné Tomáše Wágnera (9,5 milionů), který v sobě střelecký apetit rozhodně má a hra Karviné na jeho osobu by mu mohla svědčit.

Hrajte Sazka Fantasy a každý den vyhrávejte super ceny! VÍCE ZDE >>

Hrajte Sazka Fantasy Hrajte Sazka FantasyFoto Sazka

Hradec Králové - Dukla

Hradec Králové - DuklaFoto Sport

Votroci na Duklu neumí. Z 9 vzájemných utkání v lize ji ani jednou neporazili. Tým Dukly se navíc v přípravě jevil výborně. Zajímavou volbou je v tomto utkání produktivní hostující záložník Daniel Tetour (8 milionů) či důrazný útočník Jan Holenda (8,2 milionů).

Sparta - Bohemians

Sparta - BohemiansFoto Sport

Spartě se hrubě nepovedl první soutěžní zápas roku 2017 a v ruském Rostově prohrála 0:4. Ale na Klokany se jí v lize daří. Obrana letenských ale nevypadá neprostupně, proto bychom se jí raději vyvarovali a vsadili na ofenzivní esa. Néstor (9 milionů) a Dočkal (10,7 milionů) by neměli ve vašich sestavách chybět. Pokud nastoupí David Lafata (11,3 milionů), měl by být slušnou volbou i on. Jako překvapení můžete zvolit hostujícího Dominika Maška (8,6 milionů).

Liberec - Zlín

Liberec - ZlínFoto Sport

Domácí začnou svou jarní pouť za záchranou se Zlínem. Ten by potřeboval probudit trucujícího Vukadina Vukadinoviče (9,9 milionů). I proto se dá spíše věřit domácím. Křídelník Ekpai má za cenu 8,9 milionů slušnou hodnotu.

 

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud