28. února 2017 • 11:06

NEJ hráči kola ePojisteni.cz ligy: Skoro celá Slavia i kat Sparty

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Před 19. kolem ePojisteni.cz ligy jsme pro hráče Sazka Fantasy připravili přehled, kterým hráčům se v minulém zápase dařilo nejvíce z pohledu získaných Fantasy bodů. Přihodili jsme i pár užitečných informacích pro následující kolo. Na nejlepší hráče 18. kola ePojisteni.cz ligy se podívejte v článku.



Brankář

7 – Dušan Melichárek
Brněnský brankář si jako jediný připsal čisté konto a výhru k tomu, proto se stal vítězem mezi gólmany. Příliš velkou zásluhu na tom neměl, Liberec na něj vyslal jen jedinou střelu. V příštím kole čeká Brno Slovácko, které ještě na jaře nedalo branku. Domácí však potenciál do útoku mají, v příštím kole se Melichárek nevyplatí.

Obránci

18 – Michael Ngadeu
Povoláním stoper se v sestavě Slavie posouvá výš a výš. A vypadá to, že se z něj možná brzy vyklube střelec. Vítěz Poháru afrických národů si po návratu ze šampionátu užil zápas v Příbrami, kde jako střídající hráč nasázel hattrick. Jeho další absence v základní sestavě je v zápase s Plzní velmi nepravděpodobná. Bodový potenciál je pro další kolo především do obrany, Viktorka se v koncovce trápí a rozjetá Slavia bude favoritem.

Příbram - Slavia: Mistr Afriky je při chuti! Ngadeu se trefil podruhé a je to 6:1
Video se připravuje ...

10 – Petr Pavlík
Čisté konto, ale i asistence na vítězný gól dělá z Petra Pavlíka skvělou volbu. Liberec ve střelecké formě není. To samé se dá říct o dalším soupeři Brna Slovácku. To ale na domácí půdě bude o něco silnější a Pavlík pro příští kolo už tolik nepřipadá v úvahu.

8 – Jan Bořil
Stejně jako Ngadeu naskočil do zápasu jako střídající hráč a stihl si připsat branku při kanonádě v Příbrami. Jenže. Slavia hraje s Plzní a Bořil nejspíš nenastoupí v základní sestavě.

Záložníci

19 – Jan Sýkora
A další slávista. Jan Sýkora se stal vůbec nejlepším hráčem tohoto kola. Připsal si jednu branku a tři asistence. Posila Slavie byla klíčovou postavou při demolici Příbrami. A jeho potenciál je i v zápase s Plzní veliký, neboť o motivaci má postaráno. Viktorka se o něj v zimě zajímala stejně jako Slavia, navíc Sýkora z Plzně pochází. Nad jeho volbou v příštím kole hodně uvažujte!

Příbram - Slavia: Sýkora se krásně uvolnil a Škoda jeho přihrávku poslal do brány. 1:0 pro Slavii
Video se připravuje ...

17 – Mirzhard Mehanovič
Překvapení kola? Jednoznačně jablonecký záložník. Ten dvěma góly v prvním poločase skolil pražskou Spartu. Mehanovič ukázal v zakončení rozmanitost. Jednou se prosadil povedenou ranou, podruhé skvělým náběhem do vápna. Rozjetý Jablonec čeká na domácí půdě Bohemians v útlumu. Zazáří Mehanovič znovu? Má pro to předpoklad.

10 - Josef Hušbauer, Jaromír Zmrhal
Aby Slavie nebylo málo, máme tu další dva borce z řad červenobílých. Zmrhal s Hušbauerem si při výsledku 8:1 připsali asistence, což jim vyneslo krásných 10 fantasy bodů. V zápase s Plzní bychom vsadili z těchto dvou borců na Jaromíra Zmrhala. Jeho rychlost by na pomalejší obranu Plzně mohla svědčit.

Sestavte si tým z hráčů ePojisteni.cz ligy a každý den hrajte super ceny!

Hrajte Sazka Fantasy Hrajte Sazka FantasyFoto Sazka

Útočníci

12 – Davis Ikaunieks
Jihlava v záchranářském souboji s Hradcem poslala do boje hned tři útočníky a vyplatilo se. Ikaunieks skolil soka dvěma přesnými zásahy a Vysočině zařídil důležitou výhru. Jihlava hraje v Teplicích, tam se góly dávají těžko.

10 – Pavel Dvořák
Odchovanec Hradce přidal hřebíček do rakve pávě Hradci. Gólem na 3:0 v podstatě rozhodl o utkání. I Dvořák to bude mít v Teplicích nesmírně těžká, v sestavě se mu raději vyhněte.

Jihlava - Hradec Králové: Dvořák propálil Ottmara z dálky, Vysočina vede 3:0
Video se připravuje ...

8 – Muris Mešanovič, Jakub Řezníček
A na konec? Jasně, že hráč Slavie. Bosenský útočník potvrdil formu z přípravy a bodově dokonce předčil i slavnějšího kolegu Milana Škodu. I Mešanovič by svou pohyblivostí mohl platit na obranu Plzně a jeho volbou byste se mohli krásně odlišit. Stejný počet bodů posbíral i brněnský Řezníček, který rozhodl důležitý boj s Libercem a dočkal se gólu po 6 zápasovém půstu.

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud