13. dubna 2017 • 11:23

TOP 5 hráčů Premier League. Král, bombarďák z Brazílie i probuzený Vardy

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
Q&A: Zadinův výstup. Dědkova práce? Co Varaďa do Sparty a Hořava v Kladně?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Víkend patří fotbalovým soutěžím a především slavné Premier League. Se Sazka Fantasy jsme pro vás přichystali hned dva turnaje o super ceny. Podívejte se na pět hráčů, kteří jsou ve formě a měli byste o nich uvažovat ve svých sestavách.



Delle Alli, Tottenham, 11,3 milionů

Záložník druhého týmu tabulky září. Jeho produktivita je skvostná, v posledních 6 utkání vstřelil 5 branek. Svojí bilancí v Premier League ve 21 letech zastínil takové hvězdy jako David Beckham i Paul Scholes. Velkou šanci na fantasy body má i v příštím kole, Hotspur hrají proti Bournemouthu, jehož obrana je třetí nejhorší v lize.

Joshua King, Bournemouth, 9 milionů

Naopak útokem se AFC se může chlubit. Jeho největší zbraní je norský útočník, který v posledních zápasech vstřelil gól Liverpoolu i Chelsea. Hbitý snajpr se velkých soupeřů evidentně nebojí, 13 branek v Premier League je slušný počin, má tak šanci i proti Tottenhamu.

Jamie Vardy, Leicester, 8,5 milionů

No hurá. Kometa loňské sezony (ostatně jako celý Leicester) v té letošní dlouho mlčela. Jenže po Ranieriho odchodu se anglický bouřlivák probudil a už ho zase zdobí obrovská chuť do fotbalu. Z letošních 10 branek hned 5 vstřelil v posledních 6 utkání. Formu jako Brno bude chtít potvrdit i na půdě rozjetého Crystal Palace.

Wilfried Zaha, Crystal Palace, 8,9 milionů

I v dalším utkání 32. kola Premier League bychom mohli být svědky ofenzivní bitvy. Crystal Palace se daří a tabulkou míří vzhůru. Lví podíl na tom má křídelník Wilfried Zaha, který se rozehrál k parádním výkonům. V posledním zápase posbíral skvostných 11 fantasy bodů a šanci má i proti Leicesteru.

Sestavte si vlastní tým z hvězd Premier League a hrajte denně o super ceny!

Hrajte Sazka Fantasy Hrajte Sazka FantasyFoto Sazka

Phillipe Coutinho, Liverpool, 9,1 milionů

Bombarďák z Merseyside. Když dá gól, fanouškům dobrého fotbalu srdíčko zaplesá. A že se mu to teď daří. Jeho řádění odnesly popořadě Everton, Bournemouth i Stoke. A sbírku gólů může rozšířit hned v dalším kole, když jeho Liverpool čeká zápas na West Bromwich, kterému se příliš nedaří.

 

Mike27 ovládl Sazka Fantasy a letí za Jágrem na Floridu
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud