17. dubna 2017 • 12:10

Sestav si vlastní tým z hvězd a se Sazka Fantasy hraj o 50 tisíc i lístky na ligu

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Co má Třinec a nemá Sparta? V čem selhali lídři poražených?
Střeďáci na EURO: Koho k Součkovi? Dilema s parťáky i rozestavením
VŠECHNA VIDEA ZDE

Další týden nabitý turnaji čeká na hráče Sazka Fantasy. Ty se v nejlepších soutěžích fotbalového a hokejového světa můžou utkat o super ceny včetně Powerbanku Xiaomi s kapacitou 20 000 mAh a lístky na fotbalovou ligu každý den. Co nás tento týden čeká?



NHL play-off je v plném proudu a v úterý budeme soutěžit o Powerbanku Xiaomi s kapacitou 20 000 mAh a dalších 1000 Kč, vstupné 30 Tokenů, 3 sestavy pro každého. To extraliga míří do svého konce, proto si páteční baráž zpříjemníme soutěží o ceny za 3 000 Kč, vstup 30 Tokenů, 3 sestavy.

V týdnu jsou na programu odvety čtvrtfinálových bojů hvězdné fotbalové Ligy mistrů. V úterý budeme opět hrát o 3 000 Kč, vstup 30 Tokenů, 3 sestavy. O víkendu nás čeká soutěž s anglickou Premier League o 3 000 Kč, vstup zdarma.

Sestavte si vlastní tým ze sportovních hvězd a denně hrajte o super ceny!

Sazka Fantasy Sazka FantasyFoto Sport

Nejzajímavější souboj nás však čeká s českou ePojisteni.cz ligou. Víkendové kolo přinese další soutěž o 3 000 Kč, kdy 5 nejlepších postoupí do květnového finále o sportovní vybavení za 50 000 Kč, vstup 30 Tokenů, 3 sestavy pro každého. Zároveň proběhne další soutěž o podepsané dresy Sparty a lístky na ligová utkání.

 

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud