1. května 2017 • 09:31

Fantasy v MS hokeji 2017. Sestav ten nejlepší tým a vyhraj trénink s Jágrem

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Takový týden se Sazka Fantasy tu ještě nebyl. Díky MS v hokeji 2017 se můžou hráči Daily Fantasy těšit na spoustu turnajů o super ceny včetně tréninku s legendárním Jaromírem Jágrem. Ale nebojte, i na tradiční soutěže včetně české fotbalové ePojisteni.cz ligy se dostane.



Turnaje na MS 2017 budou mít se Sazka Fantasy pořádný náboj. Ono kdo by si taky nechtěl zatrénovat s hvězdnou 68. Turnaje začínají od pátku. Každý den mistrovství vypisujeme soutěže o Sazka Tokeny, z toho jen jedna soutěž denně je zařazena do obou soutěžních žebříčků. V prvním žebříčku se započítává celková úspěšnost v zařazených soutěžích, ve druhém pak body získané v zařazených soutěžích. 20.5. pak 100 nejlepších z každého z žebříčků postoupí do rozhodující soutěže o trénink s JJ a ceny za 15 000 Kč. 21.5. pak všichni, kdo mají nasbíráno alespoň 150 Sazka Tokenů, mohou ve finálové soutěži hrát o ceny za 30 000 Kč! Soutěže budou vypsány obvykle večer před herním dnem.

Před nadupaným víkendem můžete ukázat své kvality s Ligou mistrů. V úterý je na programu soutěž o 3000 Kč, vstup 30 Tokenů, až 3 sestavy pro každého hráče. S MS to hokejem nekončí, o víkendu soutěž s NHL o 3000 Kč, vstup opět 30 Tokenů, až 3 sestavy.

Stejný typ turnaje čeká po celý víkend i na nadšence Premier League. Opět soutěž o 3 tisíce korun, vstup samozřejmě 30 Tokenů a 3 sestavy pro každého.

Sestav ten nejlepší tým z hráčů MS v hokeji a vyhraj trénink s Jágrem!

Sazka Fantasy Sazka FantasyFoto Sport

S domácím fotbalem si zasoutěžíme i o lupeny na ligu. V ePojisteni.cz ligy nás čekají v pátek boje o 3000 Kč, vstup je zdarma a v neděli soutěž o lístky na zápas Sparta - Hradec Králové.

Tento týden začíná velká bitva o Jaromíra Jágra! Tak neváhejte a hrajte Sazka Fantasy.

Mike27 ovládl Sazka Fantasy a letí za Jágrem na Floridu
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud