4. května 2017 • 14:43

Kdo může překvapit na MS? Macek, navrátilec do extraligy i ruský talent

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Největší hvězdy letošního MS v hokeji to nejsou, ale ve vašich sestavách při hraní Sazka Fantasy by mohli zazářit. Vybrali jsme pro vás 5 hráčů, kteří mají potenciál překvapit a nadělat slušný počet fantasy bodů. Do výběru se dostal navrátilec do extraligy, nejlepší bek loňského MS i hvězdný ruský mladíček. Nezapomeňte, že s Fantasy MS v hokeji hrajeme o trénink s Jaromírem Jágrem i ceny v hodnotě 45 tisíc!



Nikolaj Ehlers, Dánsko, 10,5 milionů

Ve Winnipegu moc dobře věděli, proč si dánského útočníka vybrali ze šesté pozice v draftu 2014. Důvěru šikovný Dán začal splácet okamžitě. První sezona byla ucházející, v té druhé už naplno ukázal, jak velký hokejový talent v něm vězí. Ehlers se může pyšnit 64 body v 82 zápasech a na MS bude jednoznačně největší tváří týmu z Dánska.

Kirill Kaprizov, Rusko, 11,4 milionů

Vzrůstem neveliký, ale o to šikovnější Rus předváděl v letošní sezoně KHL parádní výkony. Kolem Vánoc ho zdobila obrovská forma a v tomto období byl snad nejlepším hráčem celé soutěže. Díky svým výkonům se mladík dostal ze čtvrtého útoku Ufy až do prvního. 20 vstřelených branek a 22 posbíraných asistencí ve 49 zápasech je skvělá bilance. I když je jeho cena vysoká, patří k tomu lacinějšímu z ruského týmu.

Petr Vrána, Česko, 7,6 milionů

Sparťan zažil po návratu do extraligy povedenou sezonu. Dlouho se přetahoval s parťákem Lukášem Pechem o celkové prvenství nejlépe bodujícího hráče ligy, nakonec skončil až třetí i za Dominikem Kubalíkem. To nic nemění na tom, že 47 bodů je krásný počin. Šikovný hokejista by měl v Jandačově týmu dostat slušný prostor.

Michael Matheson, Kanada, 8,7 milionů

V NHL zažil na Floridě první celou sezonu v NHL a nevedl si vůbec špatně. Dobrou vizitku si ale udělal na předchozím ročníku šampionátu. V NHL měl teprve tři zápasy, potom co Florida vypadla v prvním kole, dorazil na MS v Rusku. A tam zazářil. V 10 zápasech posbíral šest bodů a 11 kladných bodů při pobytu na ledě. Zaslouženě si vysloužil cenu pro nejlepšího obránce turnaje.

Sestavte si vlastní tým a hrajte o trénink s Jaromírem Jágrem!

Hraj Fantasy MS o trénink s Jaromírem Jágrem Hraj Fantasy MS o trénink s Jaromírem JágremFoto Sport

Brooks Macek, Německo, 9 milionů

Kdysi býval velkou nadějí německého hokeje. V juniorské zámořské soutěži dokázal za sezonu posbírat až 80 kanadských bodů. Do NHL však nikdy nenakoukl, a tak se vrátil do Německa. V domácí lize letos vstřelil 17 branek, pověst kanonýra ukázal už na minulém šampionátu, na kterém dal tři branky. Zajímavá volba z domácího výběru.

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud